Bröllopsplanering

Ska åka och prata med Therese nu när hon och Micke ska gifta sig. Ska höra hur de vill ha serveringen på för vis. :) Vi ska servera kaffe, tårta, ha bar och vickningen så vitt jag vet än så länge. Är faktiskt det första bröllopet som jag ska servera på! Bra att veteranen Elina med sig då.. ;P Man får ju absolut inte klanta sig om de handlar om bröllop! De ska vara perfekta! :)

Känner ingen press.. :P

Annars är de en rätt fin dag, ska åka in till nordea och växla lite pengar bara. :) Sov förbi min chans till jobb i morse.. :( Måste byta ringsignal!

See ya!


Snark.....

Så jobbig helg! Jobbat 18,5 timmar sammanlagt lör + sön. Inge å skryta med direkt men de känns!
Så jobbigt idag på jobbet. Tyckte ett tag att det var ju ganska soft att jobba på ålderdomshem, men har just upptäckt det frustrerande i att jobba med pensionärer som tar en jäklarns tid och man kan inte skynda på dem, fast man är skitstressan och vet att det är många fler som väntar på en. Allt tar sin tid det tar när det handlar om äldre och just därför är det så svårt! 

Nä nu ska vi inte älta jobb.
God natt!

Vackert väder!

Men väldigt kallt!

Jag ska snart åka och jobba på en begravning. Ska bli skojj å göra något annat en dag.
Sen i morgon jobbar jag 7-16 och på söndag äre delad som gäller. Fullt upp med andra ord! :)
Lär kila nu.

Shoppingdag...

med morsan. Var först på IKEA och köpte mig en spegel som jag ska ha vid mitt sminkbord, och mor köpte lite allt möjligt skrot. Sen gick vi på köpis och mamma köpte en kappa som hon skulle ha tills vi åker till London m.m. Jag köpte en doppresent till lilla Olle. Hoppas att han bli tycker om den.. :P
 Sen åkte vi vidare till polisen så att jag fick hämta mitt pass. Och sen ner på stan och köpa en stor väska till mamma som hon ska ha som handbagage på flygplanet. Puh, morsan är mkt värre än mig på att handla!

Sen åkte vi och hälsade på farfar på sjukhuset. Han låg och sov när vi kom. Såg så liten och ihopsjunken ut i den stora sjukhussängen. Han tittade upp och log, sådär som han alltid gör när han känner igen en. Men det visade sig att han att han var allt annat än klar i tankarna. Mamma satt på ena sidan av sängen och jag på den andra. Han vände sig till mamma och frågade om hon gått till sjukhuset. "Nä, jag har bil" sa mammma. Så vände han sig mot mig.
- Har du bil oxå?
- Ja, de har jag. Men jag åkte med mamma idag, svarade jag.
- Jasså, är hon här då? säger han och ser frågande på mig..

Jag tycker så synd om dem och kan inget göra. Farfar är glömsk och kan nu inte gå eftersen han ramlade och fick en spricka eller liknande i benet. Farmor sitter i rullstol helt ihopsjunken och kan inte göra någonting alls själv, hon har minnet kvar men förlorat synen nästan helt. Hon hör bra men talar viskande. De förtjänar inte att tyna bort på detta vis...

Ska jobba på begravning i morgon. Hoppas att jag kommer ham i skaplig tid. :) Kanske går ut.. :)

Min kära farmor och farfar. Bilder ifrån min student.

 

Osså lite kärlek som avslutning <3





RSS 2.0