Baka, baka liten kaka

Imorgon fyller Joline hela 1 år! Kan inte förstå vart tiden tagit vägen. :) För ett år sedan, denna dag låg jag på sjukhus och var alldeles utom mig av rädsla. På ett år har vi varit med om en sjujäkla resa. Och det känns så underbart att vi fått denna fantastiskt söta varelse i slutändan. Vi har haft sådan tur! =)
Nu är de full fart på henne och hon kryper och reser sig mot det mesta hon ser. Dammsugaren är jättekul att klättra på och dra i sladden, så den har stått framme några dagar nu bara för att roa henne. Tur att hon fyller i morgon och får lite nya leksaker som passar hennes behov bättre än de vi har hemma, för de är trots allt inte så charmigt att ha snabeldraken mitt på golvet hela tiden. :P

Annars håller vi på med vårbestyr för fullt. Denna våren har gått riktigt bra.
Veden klar!(vart klar på endast tre dagar, brukar annars vara det jag fruktar mest av alla vårbestyr!!)
Bilen besiktigad (blanka papper)
Desoton rullar (MKT VIKTIGT, dessutom tog vi ju och lacka om den invändigt, och det var ju inte gjort i en handvändning direkt heller.)
Uteplats fixad (Paviljong+ målat möblerna)
Syrenen klippt
Gamla veden inkörd
Sommarblommor planterade
Alla smågrejer som tar tid är lixom gjorda :)

Men då kom jag på att jag vela ha någonting att göra om dagarna när Joline sover middag. Så nu har jag börjat måla våran lada. Det kommer ta tid! Hoppas jag blir klar innan jag börjar jobba... :) Sen ska vi hyra skylift och byta lite pannor på taket. Så mkt som behöver göras, om man ska hålla ordning på torpet. :P Men en sak är säker, denna gården har då bara blivit bättre sen vi tog över. Och de känns bra. Kanske därför det är tillfredställande att köpa ett ruckel, det blir sån skillnad att det är kul att hålla på. :) Och så vill jag att Joline ska känna att hon hade det fint hemma när hon växte upp. Ska försöka visa lite före-efter bilder senare. Är så kul att se skillnaden som blir. =)

Nu vill Joline ha MAT!

Joline den 3/6-11



Joline sista april-12


Röd dag

Så idag är Daniel hemma med mig och lill-hjärtat! :) Och ikväll blir de Bio! Var nog nästan ett år sen sist, så ska bli skojjigt. :)


God morgon!

Undrar vad man ska hitta på idag då. Joline har just rivit ut alla dvd-filmer på golvet så först får man nog städa lite. :P
Skulle vilja olja på utemöblerna så att de blir tjusiga, men joline gillar inte att sitta och titta på mig när jag grejar. Konstigt! ;P

Har ju köpt paviljong nu oxå! Så nu ska vi få en fin uteplats, då en altan är en framtidsdröm så får man göra bästa möjliga, med små medel! Mamma och jag var till GNK förra veckan och handlade lite krimskrams att pynta med, så är skittaggad att börja fixa. =) Rekommenderar deras plåtfigurer, fjärilar och nyckelpigor för 10kr/st. Blir fint att dekorera med! =)

Ligger efter med bildvisandet känner jag. Håll till godo!

Joline tkr att det är jättekul att borsta tänderna.  :)



Joline rattar Dessan!



Joline på Crusing. Hon tyckte att det var jättekul att titta på bilarna som åkte förbi. Och alla lära ju hälsa på sötnosen som hängde ut genom rutan och sken som solen. :)







Brasan på sista april


Vi två =)



Och invigningen


Väggmålningen!


Kul att firman har snyggare toalett än vi. Fusk.



Världens längsta inlägg är nu slut.


Börjar ordna upp sig.

Har verit väldigt mycket nu de senaste veckorna men nu så börjar allt ordna sig. :) En jäkla trevlig helg har jag haft oxå. :) Tack till alla inblandade!

Ska ut med Anna i skogen och springa i morgon. Hoppas på att kunna klämma in en springtur till senare i veckan. Behöver kondition, och den kommer ju inte gratis tyvärr... ;P
Annars är det bara jobb på lördag som jag har inbokat denna veckan. OCH att åka och köpa blommor i vinnersjö! =) Älskar när man får börja göra fint! dock inte det bästa vädret idag direkt...

Nu vaknade äntligen hjärtat mitt, så nu ska vi nog åka till ica och handla litegranna! =)

Nähä, hon somnade visst om...igen...suck...

Invigning!

Idag har Haga bil och lack invigning i sina nya lokaler! Mellan 12-18 får man massa gott fikabröd och kaffe! Kom och kika, och missa absolut inte väggmålningen på övre plan! ;)

RSS 2.0