Var ett tag sen, men nu föll skrivlusten på igen... :)

Helgen gick fort, och det stod rust rust och inhandling av rust-saker på schemat. Allt gick bra förutom att vi har en liten sjukling här hemma..igen! De ringde i torsdags från dagis, då hade hon 39,5. Sen har febern gått över men hon varar ur ögonen och snoret rinner. Alltså blev vi hemma idag oxå. Fredagen var jobbig då min faster begravdes. Livet är hårt emellanåt. Det var tredje begravningen inom ett år för oss, till och med så att Daniel köpt sig en kostym nu, så att han har något att ha på sig. Även om vi tycker att det får räcka för ett tag nu...
Igår var vi alltså in och skulle handla tapeter och lister och lite smått och gott. När vi stod på rusta och fundera på tapeterna så sa en snäll expedit att vi skulle vänta tills i morgon då de skulle vara 25 % på alla tapeter. TAGET! Ska ändå in till barnmorskan idag, så kan ju lika gärna köpa dem ikväll och spara en tusenlapp. Och det behövs! Fy satan vad tomt det är på kontona nu...Vill bara att rummen ska bli klar nu, det är som ett stort svart hål som bara käkar pengar. En soffa måste vi köpa oxå och ett matsalsbord. Suck! Och inte ser vi någon ekonomisk lösning inom snar framtid då jag snarare ska gå ner i inkomst. :( MEN om några år, då jäklar! ;)
Finväder vi fick idag då, gör ju att man blir lite gladare iaf. Våren kanske kommer någon gång i år oxå. Gick ut och satte oss och solade i en snödriva i morse och Joline somnade i mitt knä, så fick njuta ostört i en timme. Härligt!
Nu åter till skolarbete innan skruttungen vaknar.


RSS 2.0