Uti kantarellskogen

Jag har plockat jättemkt kantareller idag!! Så stolt! :D

Har även lånat en häcksax, så nu jävlar ska häcken ner!!!!!
Visar bilder när vi är färdig...

Syns vi?

Är nere på Ön och dansar! Kom ni med!

Vad ska de bli till middag?

Kanske pannkakor. Fast godare med våfflor... Men farmors våffeljärn är så seegt.. Får bli pannkakor!

I morgon ska Dannes morfar komma hit ifrån Polen. Hans riktiga morfar som först nu kommit på att han ska bry sig lite om sina barn/barnbarn här hemma. Så lär väl städa nu så huset blir vackert tills han kommer... Tycker att det är sjukt att man kan skita i sina barn i så många år och sen bara dyka upp helt plötsligt och tycker att allt är helt okej?? Fattar inte, men är väl inte så insatt heller.
  Faktum är dock att jag känner honom lika bra som Danne gör... 

Igår jobbade jag. Gick rätt fort. Sen flyttade jag över mitt sminkbord som jag fått ifrån farmor och farfar. Och fasten Danne gruffa lite så står de nu på sin plats i sovrummet. :)

Idag vart det jobb på Södra brunn. Gick rättså fort de oxå, var ganska lugnt. :)

Nu ska jag sluta sitta här och drälla. Måste göra nått idag oxå. Tyvärr.





vilodag

Idag är min vilodag. I morgon ska jag jobba på Solängsgården, dock bara ettt kortpass 8-13. :)

Igår var vi och hälsade på John, Therese och Olle. Så himla sööt!
Han sög på nappen och såg mestadels nöjd ut. Tills han blev hungrig... :P

Lite bilder på Olle




See you!

Torrrsda

Imorron äre fredag. Äntligen! :D
Margit frågar mig hela tiden om jag inte vill köpa södra brunn. Haha, visst. Nog får man mkt tankar och ideer. Sen måste man se verkligheten och stoppa sig.Jag har varken råd, erfarenhet eller drivet som krävs för att ha eget.
..
Men skulle vara bra jävla skönt ändå! :D

06.20?!

Då vaknade jag av att ett fyllo kröp ner i bredvid mig i sängen. Jippi....:S
Varför lova att åka hem tidigt, varför lova att inte dricka så mkt, varför lova att bli vuxen någon gång?
Det blir du aldrig.. inte i det här tempot iaf... 

Idag var en lugn dag på jobbet. Ganska skönt, men de är ju kul när de kommer någon oxå. Var själv där mellan 2 och halv 5. Ganska tråkigt att inte ha någon att prata med. Därav vill jag uppmana alla kompisar att komma och dricka kaffe på eftermiddagarna med mig, så jag slipper bli helt tokig!!! :D


Jägermaister och kakor..

haha, skojja bara Manne.. :P

Kom just hem ifrån ön. Jag är lite äldre och klokare än de andra barnen så jag åkte hem i tid så jag orkar upp och jobba i morgon. :)

Kallt å tråkigt var det idag. Var inte alls sugen egentligen, men niklas kom förbi och då blev de genast lite intressantare eftersom att jag slapp köra. Var nykter, men hatar att köra när de är så mkt bilar och skit. Olyckor händer så fort...
Gjorde mummsiga kycklingmackor till oss oxå. :)




När de är kallt, vännerna går in och Daniel står å röker. DÅ är det dax att åka hem igen.

Bjärven efterfrågade lite bilder på huset. Här kommer nya updates. Gjorde om i badrummet i fredags/lördags.
Så hära blev det

Före




Efter




Något jag blir less på och inte fattar är hur vissa tänker. Om de ens tänker. Min andra hälft hör dessvärre till dessa människor.. M fl...Suck!

See you later!

utvilad efter helgen?

Knappast!
En anledning till att jag inte ska dricka är att jag blir alldeles för full och då spyr jag och sen mår jag skit hela dagen efter. ORKA!
Blir så less på mig själv. Hade vela gjort massa saker i helgen men nu ligger man här döende på soffan och tkr synd om sig själv istället. Men de går ju över iaf... :P

Hade tänkt åka och hälsa på john, therese och olle men tror att det får vänta tills nästa helg, får kolla med dem om de går bra då.. :)

Igår vart det full rulle hela dagen. Farmor fyllde 85 år, så vi var dit och käkade lite tårta. Sen sa pappa att det var "lill-crusing" i hedesunda på kvällen innan de skulle åka på fest vid sandsnäs. Som tur var fick vi följa med dem och åka.  Hittade på Anna-Lena och Gunnar som oxå följde med och crusade. Haha, ingen aning om hur de stavas... Sen åkte vi hem till dem och satt i deras "kuvös" och drack öl. Var rätt så kul faktiskt! :) 
 
På Sandsnäs var de rätt så mkt folk. Skojjigt att komma ut lite. :)

Nä nu ska jag jobba i tolv dar i sträck så nu blire inge nöjen på ett tag. Inte förren på tisdag iaf.. ;)

Toddilooo

första veckan

på södra brunn är snart avklarad! Går bättre än vad jag trodde att de skulle göra. :)
  I tisdags så var vi ner till ön. var mkt folk och rättså kul, men eftersom både Danne och jag skulle upp och jobba så åkte vi hem vid ett-tiden.
  I går jobbade jag, kom hem och somnade. I stort sätt. Hade lite kvällsmys med älsklingen framför tv:n när han kom hem vid nio iaf.
  Idag ska vi ta de lugnt oxå. Klippte av Danne håret idag. Jag kan verkligen inte klippa, men han insistera så då vare bara att grabba saxen och sätta igång! Vill klippa mig själv oxå!!! Men då behövs tid och pengar. Vill helst inte att danne ska klippa mig.. :P

 

Ön?

Klockan fyra idag kom jag på att det var ön ikväll. Hur kan man glömma något sådant? :D Men sen insåg jag att jag har ju ändå ingen att åka ner med....
  Får se om Niklas och jag åker ner senare och kikar lite bara, han ville komm aoch dricka lite kaffe. :P  Skulle vart ut med Mille oxå, blive lite motion för han på sistone...


Måndag

Idag har jag varit på Södra Brunn och lagat mat. Har jobbat heeela helgen :S Jobb,jobb, jobb.. Ska inte klaga, men kan bli jobbigt ändå. Spec när man vet att vovven sitter ensam hemma i hundgården och skäller hela dagarna.

Väntar på att danne ska komma hem! Han åker innan mig, och kommer hem senare, mkt senare än mig. Han jobbar 8-20 på ovako i hofors, så de blir ganska långa dagar för honom där.  Och jag får fixa allt här hemma under tiden.
Idag känner jag mig duktig. Har klippt halva gräsmattan (orkade inte längre) :P, vare å handlat, diskat, lagat mannagrynspudding och saftsås, diskat igen, dammsugit här uppe och nu tar jag de lite lugnt. :)

ska gå och duscha nu... 

GRATULERAR JOHN OCH THERESE TILL DERAS LILLA OLLE! :D

All alone

  Är ensam hemma eftersom Daniel är hos Anders och Ecce. Vandrade ner till dem och sa hej innan jag åkte hem i bilen Daniel tagit dit. Skulle egentligen hem och sova eftersom jag ska jobba i morgon, men har ju blivit lite bortskämd med många sovmornar nu så kan inte somna ikväll. Måste bara säga GUD VA SNYGGT de va hemma hos Anders och Ecce! Skulle ta miljontals år innan vi fick de så fint här! 
 
   Sitter och tittar på månen...

 Jag körde över en räv idag. Det första djur jag kört över! (Och förhoppningsvis det sista) Blev så rädd! Och när Sandra skulle försöka ha ihjäl den efteråt och pinnen gick sönder tyckte jag så synd om den. Egentligen kanske den inte led, den kanske var död, men den spratta så jäkligt att vi blev nervösa och trodde att den levde. Ska inte tänka mer på den stackarn som ligger på sidan av vägen vid Gysinge och blir uppäten av myggen...
  
  I morgon jobbar jag kort-dag. 08-13. Alldeles lagom. :) Dock roligare att jobba kväll än morgon, men man överlever. På måndag bär de av till Södra Brunn. Då ska man bli kock i några veckor. Tänk vad många yrken man testat!

* Servitris
* kock
* bartender
* grävmaskinist
* traktorförare på torven
* trädgårdsmästare
* Vårdare inom äldreomsorgen

 Tror de var alla. Känns som rätt många för att ha gått ur skolan för ett år sen! Haha..
Antagligen blir det många fler innan jag listat ut vad jag egentligen vill bli, vilket jag ännu inte vet...

Nu kanske jag kan somna. Ska ge det ett försök. Samt se om karln lever än.

Goood Natt!!!
 

 
 


Regn, regn, regn

Idag regnar det igen. Undrar om jag ska flytta på mina blommor innan de dör av översvämning..? :P
Får ta tag i det sen. Och lilla vovven kanske skulle behöva ut och gå lite han oxå, men orka i detta vädret.

Igår var Danne och jag över och kika när Manne, Anders, Mattias och Tony skruvade med Anders 850. Efter ca en timme åkte jag hem igen eftersom jag faktiskt underligt nog inte är så road av att se när fem personer hänger in under en motorhuv och diskuterar obegripliga saker... :) 
 Trevligt å träffa några när de inte är stupfulla på någon fest för en gångs skull iaf! Vi har inte träffat så mkt folk på sistone och det är ganska tråkigt spec på sommaren. Det är väl vårat eget fel då vi varit otroligt upptagna med att få vårat egna liv på fötter. Och vi är inte färdiga än... Efter att vi köpte huset har vi haft så mkt att göra (arbete+hus) att vi inte orkat umgås med någon. Sen blev jag arbetslös. Lyckades fixa jobb över sommaren, så då kändes de bra ett tag. Tills Dannes uppsägning kom som ett slag i magen. Ingen av oss hade fast jobb längre! Hur skulle vi klara oss nu?! Men än så länge rullar de på även om stämningen kan bli lite dyster om vi tänker på framtiden.
  När vi köpte hus visste vi ju redan att vi inte skulle kunna göra så mkt roliga saker som alla andra kan. Tex så har vi aldrig varit utomlands på semester tillsamman trots det varit en önskan under de fem åren vi varit ihop. Vi fick offra lite för detta hus. Massa tid och massa pengar. 
   Men även om jag låter dyster nu så vill jag bara berätta att varken jag eller Danne ångrar detta köp! Det är det bästa jag gjort! FREEDOM! Aldrig mått så bra som här! Sen älskar vi allt som har med gården att göra, rusta, trädgården, osv.

   Oops! Måste rusa! Såg Daniel traska iväg efter vägen m motorsåg, dvs han ska kapa sönder de kullvälta träden över vägen och jag gissar att jag borde hjälpa till lite!

   See ya!

Lära bara lägga in ett kort på älsklingen min. Så söööt! ;)




Nu ska jag åka och jobba! Hoppas att kvällen går fort...
  
    

Nystartad

Precis skaffat min första Blogg!
Undrar hur detta kommer gå då man är lite bortkommen på denna fronten.. :P
Man lär sig något nytt varenda dag. :)

Idag är en skitdag, en sån där dag då man överhuvudtaget inte skulle ha behövt gå ur sängen. (Vilket vi nästan lyckades med då klockan var nästan halv elva innan jag släpade mig upp...) 
  Regnet forsar ner, träden blåser ner och humöret åker ner i botten. Måste släpa undan trädet som landade så lägligt mitt på vägen, innan jag kan åka och jobba. I morgon. Alldeles för snart. Visserligen trivs jag bra på jobbet, men ändå äre skönast att vara ledig! :P
 Nu ska jag gå ner och kika på vad Daniel håller på med. Han ska försöka dra lite vattenledningar till det planerade köket på nedervåningen.
 Hoppas att det blir ett färdigt kök någon gång även om de känns segt just nu... 
   
Lite bilder ifrån vårat hus! 

Köket
innan rivningen



Kändes så sunkigt att bara visa de sämsta delarna så måste ju visa något som åtminstonde ser okej ut. :P

Vardagsrummet 
           Före                                              Efter


Sovrummet
       Före                                                                          Efter
 
/Terese

Välkommen till min nya blogg!

Alla som är intresserade av mitt liv, mina tankar och funderingar m.m kan få ta del av det genom att läsa min blogg.  Ett utmärkt sätt att berätta för alla om vad som händer utan att behöva säga ett ord. Fascinerande!   


RSS 2.0