...

Nu är det en och en halv vecka kvar till första tentan denna termin. Och redan känner man av stressen av att hinna med allt... Och så har dagis planeringsdag mitt i de hela, inte kul! Joline kommer nog vara enda barnet där, men vad gör man när det inte funkar annars..?

All day long

Skolarbeten, nu går ögonen i kors och huvudet värker. Ska åka och hämta lillfia nu. Hoppas att hon är på bra humör idag, mitt huvud orkar inte mkt mer... Ska klippa ner pionerna idag oxå. Dålig koll på vad som ska klippas och vad som ska vara kvar. Klätterrosorna skulle tydligen inte klippas iaf. :)

Så förbannad

tur att det mesta har runnit av en vid det här laget. I morse stod det en gubbe och knackade på dörren kl 07.30. För en gångs skull så sov Joline då, och vi behövde verkligen en sovmorgon, men de fick vi då minsann inte. Hunden börjar skälla i vild förtvivlan (han blev ju också tagen på sängen), Joline börjar grina och jag springer ner halvnaken för att försöka få tyst på Milou. På vägen ner i trappen ser jag gubben kika in genom trappfönstret för att se om jag var hemma antar jag, och där springer jag i bara trosor och skriker åt Milou. Kul! Vänder och klär på mig eftersom Joline redan var vaken och jag ändå inte kunde få tyst på honom. Men då när jag klätt på mig och kommer ner, då åker den satans gubben. Vafan! Här kommer han och väcker upp hela huset kl halv åtta på morgonen för absolut ingenting! Så jävla förbannad jag var då. Hade han bara stannat hade han fått veta vad jag tycker om att knacka på hos folk sådär tidigt. Och det enda vi har att göra med honom är att han är skyldig oss pengar. Kunde han inte ha kommit när Daniel var hemma eftersom det är daniel som pratat med honom hela tiden?? På kvällen tex. Åhhhh..... Är det bara jag som tycker att det är ofint att kmma närhelst på dygnet och knacka på? Jag skulle aldrig häsla på någon innan nio om inte annat var avtalat. Men men, det är jag det...


Så jobbig människa

Våran föreläsare idag sög. Stort. Halva klassen gick innan han var klar. Inte sjysst, tkr jag så jag stannade fast han var dryg. Han läste ur lagboken som präster brukar göra ur bibeln. Med entonig sjungande stämma. Sjukt drygt att lyssna på i tre timmar och omöjligt att förstå något av! Och nu ska vi träffa gubben på onsdag igen då vi ska ha förhör. Kul!

Saknar mina "latte-morsor" som jag pluggade med förut. De som hade nybyggda hus, gillade att resa och hade familj. Vi träffades på caféer och myste innan vi tog oss an uppg. De hade råd att ta en fika och ville njuta av livet samtidigt som vi pluggade. Vi hade så mycket att prata om förutom skolan oxå. Gruppen som jag hamnat i nu är värkligen studenter. Alla är singlar (jo de har betydelse, för man har så olika livsstil), fattiga (dvs de har inte någon att luta sig emot finansiellt medans de studerar, vilket jag gör mot daniel. Utan honom skulle jag inte kunna studera. Eller ha unnat mig en fika förut), vi fikar aldrig (tror inte ens de dricker kaffe), de tar med sig matlådor om de är så att vi måste jobba över lunchen, (vilket jag inte pallar då jag har enorm bacillskräck när de kommer till mathantering, att ha matlåda i väskan utan kyla i 4 timmar funkar inte för mig), och vi pratar mest skolarb och diskuterar Marias liv (då det är hon som tar mest plats i gruppen). Jag gillade mina förra skolkamrater så mycket, synd att vi alla blivit mammor i omgångar och hoppat av. Men jag lär mig grymt mycket mer nu iaf. Och det är väl egentligen viktigast. Men en liten mys-kaffe hade väl inte skadat? :P

Nu ska jag se ett avsnitt deperate housewies innan jag lägger mig. Hade ju inte sett ett enda avsnitt av den serien så har ju en del att kolla igenom nu. :) Det är tur jag kan kika lite sånt när daniel kollar nå tråkigt vetenskapsprogram eller dokumentärer. Sånt går bort, iaf så här sent. ;)

RSS 2.0