Hemma igen

I Fredags kväll drog Danne och jag iväg i Dannes fars husbuss. Första anhalt var enviken där the refreshments spelade. Dock regnade det hela kvällen.. :/
   Sen på lördag funderade vi på att åka till orsa, men bussen var så slö och drog så mkt soppa att det skulle ta så lång tid att åka dit och kosta så mkt, så vi bestämde oss för att åka neråt i igen.
  Till slut kom vi fram till att varken han eller jag hade varit i Ludvika. Så vi styrde kosan ditåt, blev dock jättebesviken då vi upptäckte att de var absolut ingen kul stad och fanns inget att göra. Plus regn...
  Så vi åkte vidare till Norberg, käkade mat på restaurang och firade 5 år tillsammans! :)
  Idag åkte vi hem och stannade till lite i avesta. Spökstad! Inget öppet och inge folk!
Men sammataget blev det en väldigt kul och mysig helg. :)

Älskar dig Daniel Lundberg! :) 

Jihoooo!!

Idag är en ganska bra dag i våran korta livshistoria. :)
Daniel har fått jobb på Tovenco!!! Är så glad och stolt över min lilla älskling. :P Äntligen är den svåra tiden över för ett tag. Att en av oss har ett jobb betyder att vi inte behöver ha denna ekonomiska oron hela tiden. "Kommer vi ha jobb nästa vecka? Kommer vi att ha pengar så vi klarar oss?"
  Och framförallt, Daniel har lovat mig en utlandssemester i vinter/vår! Så jäkla skönt, har fått höra i över ett halvår nu att vi måste sitta på pengarna eftersom framtiden varit så osäker. Äntligen har det lossnat!
Vad mig beträffar och jobb så löser det sig alltid.. :P Är man inte så kräsen så ordnar det sig. ;)
 
Sitter och tittar på jobb på kryssningsfartyg. Synd att man måste vara borta så länge, annars hade jag åkt! Direkt! Har fått sån längtan efter att resa! Fattar de inte... Ända sen jag kom hem ifrån frankrike har en halva av mig vela ut och resa igen medan den andra halvan är realistisk och fattar att jag inte kan vara utan Danne så länge. Funkade knappt när jag var i frankrike! Hittade massa kort därifrån

Jag och Sarah, tjejen jag bodde hos första veckan.
Hon kallade mig för "sister". (Tror att det var det
enda ordet engelska hon kunde...) ;)




Vi på arabiskt bröllop! (Fick låna klänning av henne)



Hårt liv i Frankrike :P



Restaurangen som jag jobbade i. Varje tallrik var värd ca 500kr(!).
Nervös? Skojjar du...



Haha, vilka fina minnen jag har trots att jag aldrig någonsin igen skulle åka till frankrike!
Allt var inte så roligt, till exempel var det hål i rutan i mitt rum så de var väl ca 5 grader där inne om nätterna och de ända jag hade att sova i var en liten filt som vi fick låna!
 Första veckan fick jag dela säng med Sarah. Hon sängrökte.. :/
Jag hade en storfajt med chefen när jag ville träffa Daniel som åkt hela vägen ner dit för att träffa mig. Tur att Kalle följde med honom! :)
  Tvättmaskinen var inte inkopplad när vi kom och dessutom helt möglig. Sorry till Simons slängar som fick ta hant om det.. :P
Men men de man inte dör av stärker en.. :P



Dagarna utan ände, nätterna ännu längre

Har inte uppdaterat på ett tag. Fick jobba lite i fredags då Börje Larsson begravdes. 110 pers kom de så blev lite spring. :) Var dock kul att jobba med lite servering igen. 
  På kvällen kom Anton, Ekström och Amanda och hälsade på. Var trevligt. :)

I lördags hände inte mkt. Niklas kom och smakade lite på de nybakade muffinsarna. Oturligt nog så smaka de pyton! :/ Haha, tur jag inte blev bagare... Sen grejja vi lite i köket, läste lite i min nyinköpta bok av Margit Sandemo och tog en långis med mille. På kvällen gjorde jag scones och the som vi åt medans vi tittade på en västern.

Idag är det bättre väder iaf, men ska åka och jobba nu. 16-21.  Bra att man får jobba lite, synd att det är så korta dagar. Imorgon skulle jag jobba mellan 7.00 och 13.00.  Och i morgon kommer nog emma hem oxå! :) Hoppas hon haft de bra, får nog slå en pling och kolla det. :)

Annars knallar livet på som vanligt. Fattar inte vad meningen med mitt liv är bara. Att hitta en skitjobb, som jag kan jobba med så att jag tjänar lite pengar som gör att jag kan bo kvar i huset. Jobba arslet av mig i veckorna så att jag kan sova hela helgerna och så återgår allt till det normala helvetet på måndagar.
  Varför kan inte jag vara som andra och hitta något jag VILL göra. Något som gör att det känns meningsfullt att kliva upp på morgonen för...? Jag kan jobba med mkt, det det är inte mkt som jag längtar efter att göra. 
   Att vara arbetslös gör att man börjar fundera. Och att fundera ger tusen frågor som aldrig kommer att få ett svar. Frågor som människan brottats med i evigheter utan att bli de minsta klokare. 
 
         Nä, jag måste väl skaffa mig ett jobb snart....
 
 


soligt :)

Idag äre riktigt fint väder! Man blir så glad då. :)

Har vare ute och gått med Therese och Olle idag. Skönt!

  Har även ringt runt till lite frisörer för jag skulle vilja klippa mig. I gävle skulle de ha 1400kr för klippa, färga och slinga. Helt sjukt! Aldrig att jag lägger ut det! Så jag ringde till tärnsjö för jag visst att de var billigare och där skulle de ha 500kr, men då skulle jag få vänta två veckor. Hur kan de skilja så mkt? Konstigt...

Lalalalalala.. Ska nog ut i finvädret och hitta på något nu. :)

Kraam

Arbetslös!!

Är nu arbetslös på riktigt.. Känns rätt så bra än så länge eftersom jag jobbat mer än heltid hela sommaren och var till arbetsförmedlingen tidigt i morse så känner mig inte arbetslös än. Har även suttit och ringt efter arbetsgivarintyg till både höger och vänster..Men i slutet av veckan hinner man väl bli less och känner sig som en looser igen.. :P

Dock gick inte mina lärlingsplaner igenom eftersom jag måste vara över 25 eller ha varit arbetslös i tre månader först... SUCK! Som vanligt får inget vara enkelt heller...

Lägger in lite bilder på hallen som vi målat om

Som Danne sa; Epilepsiframkallande tapeter!




Här kommer den otroliga förvandlingen :P





Hehe, måste även lägga upp en bild på snyggingen min :P






Mitt allt<3



Sist men inte minst!
Vill sända en hälsning till Emma och Maja att ha de så kul i NYC!!! Hade oxå vilja följa med men fanns ingen billig sista minuten! Happas att ni får en jättetrevlig vecka!!!


Arbetsförmedlingen

Suck, vill inte åka dit men måste....

Har dock kommit på en smart plan. Jag funderar på om jag kan gå som lärling hos pappa och lära mig att lacka bilar vilket skulle vara till stor hjälp om man vill börja motivlacka mera. Man får tydligen likia mkt pengar som att stämpla och kanske de inte är samma strul då..? Får hoppas att de tkr att det är en lika bra plan som jag tkr. :P

Lär kila nu om jag ska hinna!!

Jag har aldrig

varit så sugen på semester som nu. Fint väder. Jobbat 8 dar i sträck och har fyra kvar så är rätt trött. Jag vill bara vara nån gång!!!!!

Danne ska tillbaka till Rolba nu i två veckor. Bra att han får jobba. synd att de var så kort bara...



Daaahhhh Har inget att säga. Har ett rätt trrist liv egentligen. ;)

Pappa fyller på Lördag. Presentförslag??

Häcken är väck

kvar är stora högar av grenar och löv som man tyvärr oxå måste ta bort... Ser inte så snyggt ut just nu med lite torra kvistar som sticker upp ur backen men de blir nog fina till nästa år. :)

Var torgdag idag så man fick jobba häcken av sig när de bara välde in folk på södra brunn. Undra hur många gånger jag fick höra "det är slut på kaffe" idag?  Suck..ibland orkar man bara inte vara glad...

jobbar i morgon med. Visserligen kort, men jobbar ändock...  fast jag ska inte klaga. Jag kommer att få slut på jobb när alla kommer tillbaka ifrån sina semestrar dvs om ett par veckor. Så egentligen vad spelar de för roll om, man jobbar vareviga dag när alla andra latar sig i solen?

RSS 2.0