Färdigkalasat!

I helgen fyllde både Daniel, jag och Tommy år, så de blev massa kalasande. :) Mycket trevligt! Tack för alla presenter! =)

Fick presentkort på klippning (kommer utnyttjas snart!), och många presentkort på köpis. Så nu kan jag åka och shoppa lite fint! Har bestämt mig för att köpa en handväska som jag gått och dreglat efter i flera år, men aldrig haft råd. Nu ska jag unna mig! Och nya skor och lite kläder kke. :) Så trevligt att fylla år ibland! Och en kaffebryggare fick jag oxå. En sån som slår av sig själv när den bryggt klart eftersom den brygger rakt ner i en termos, vilket är perfekt för mig som har superdåligt minne, och alltid glömmer bort om jag slagit av kaffebryggaren eller inte när jag åker bort. :) Toppenhelg!


Sommarjobb

v25-v32, ska jag jobba på solängsgården! :) Och ledig v 31. Kanon! Nu ser jag fram emot den här sommaren! :)


Nedräkning

Snart fyller Daniel 25! Och det är ju en del som ska fixas som hitta på/köpa present (det har vare de klurigaste, men nu tror jag att jag har en plan...), städas, bakas osv.  Och helst ska man väl bygga ut köket oxå för att få plats med alla, fast det bara är släkt som kommer. :P

I helgen har Daniel fixat med golven i nya matsalen och jag flydde fältet, eftersom de är jobbigt att inte kunna andas. Så jag åkte till mamma och pappa i lördags, sen i söndags tog vi en ute-dag Joline och jag och passade på att motorsåga ner syrenbusken. Att kapa ner den gick förhållandesvis lätt, men att dra ut grenarna på åkern vart ett riktigt svettigt moment eftersom alla satt ihop med varandra och var jäkligt långa och tunga. Så idag har man en duktig träningsvärk. Skulle aldrig orka gå i skogen och hugga! Tur att vi får veden hemkörd. =) Fick ett lass i går men de kommer nog två till som vi får sätta tänderna i sen.  

Älskar verkligen Joline, hon är en sån snäll unge! Nu sitter hon och leker för sig själv här bredvid, skrattar och har sig. Klart hon är arg och ledsen ibland, men mestadels en ängel! =) Varje morgon får man ett jättesmile som möter en och vem kan vara grinig då, fast man är så trött ibland så man kan somna stående. Allt är värt det!

 <3

Den där känslan som infinner sig när man aldrig får sova...

TRÖTT! Ikväll kke jag ska lägga mig med Joline vid 20.00, så jag orkar med. :P

Har vare till tandis med Joline, där de visade lite bilder på hur de går om man äter för mkt socker, inte borstar och har napp länge osv. Det mesta har man ju fått höra hela uppväxten så var inte mkt nytt där. Gick dit och hem så himla fint väder. Ska nog gå ut och lapa lite sol nu. Man kanske kan ta fram utemöblerna nu oxå..? :)

Ikväll ska vi till staden och shoppa. Byggrejjor. Suck. Vill lägga pengar på annat nu, men allt måste ju bli klart...

Promenix!

Tog en sväng till Anna i färnbo och tog en långpromenad, mkt skönt men kallt. Har fortfarande inte tinat. Lära gå och tända till och med, fast jag hade tänkt vänta tills daniel kom hem och sen hoppats på att han skulle tända pannan. Ev vifta lite med ögonfransarna. Jag gör de ju fatiskt jämt annars, alla veckodagar iaf... Nästan.. Hur som, så är det värme på g nu. :)

Annars så var gårdagen så fullspäckad så jag inte hann äta och gick ner nått kilo över dan. Bra bantningmetod att stressa! :P

Nu ska kvällsmaten lagas och sen när arbetaren kommer hem ska det ätas och sen över till svärmor och svärfar som vart i Thailand och roat sig! :)

Skulle lägga upp en bild på mig och sessan, men vet inte vart den tog vägen? Så fort jag hittar den ska ni få veta hur vi ser ut..

God morgon!

Eller inte..

Joline vaknade 06.10, när daniel gick ut igenom ytterdörren så de var bara att stiga upp då. Hade ändå inte sovit någonting på hela natten, eftersom daniel har rivit ut golven i vardagsrummet, vilket gör att jag får hemskt jobbigt med andningen. Så har missbrukat inhalatorn hela natten utan större framgång. Joline är dessutom förkyld och hostar och snorar konstant så fick gå upp på natten för hennes skull oxå. Ja, man får klaga ibland..! Spec när man inte sovit!

NU däremot sover Joline en sväng, jag funderar på att göra frukost (har inte orkat än..), sen ska jag nog hålla mig ute hela dagen så att mina luftrör får komma i fas igen. Måste alltid våra renoveringar spåra ur hela tiden?? Dyrt och jobbigt blir de! Bryta upp golv, skotta ur spån, isolera, lägga golvspån, klickgolv, regla, såga ur för el, dra el, gipsa, byta fönster, sätta lister osv osv. Och typ allt gör att jag mår piss. Ska inte tala om all spackling/slipning sen. Det brukar vara mitt jobb, och DET sätter sig på andningen om nått!

Våra fönster har iaf kommit nu, så får hämta dom i veckan. Måste åka in och köpa golvspån oxå. Måste storhandla. Mamma fyller. Ska på föreläsning. Joline ska till tandläkaren(!). Ja de var väl veckan det. Är det helg snart? :P

Nu ska jag ta och göra mig en smoothie. :)

Sluta blås!

Har laddat hela dagen för 



och blir de stömavbrott så vet jag inte vad jag tar mig till!

Äntligen är alla tentor klara! (för denna gången..)

Var in idag och skrev sista tentan. Nu är det bara att vänta och se om de blir omtenta eller om jag äntligen kan få vara klar med år 1...

Mamma kom över och tog hand om Joline, vilket var jättesnällt! Joline hade varit glad hela tiden iaf, och hon skratta så glatt när jag kom hem. <3 Nu sover hjärtat litegranna, och jag kan slappna av. Hade så mkt formler i huvudet inatt att jag inte kunde sova, så är rätt trött nu.. :)


Sådär ja...

Då har jag sökt till solängsgården, men skrev att jag ville ha två veckor ledigt i sommar för att umgås med mina hjärtan. :) Kommer nog att bli bra det här, om det blir som jag hoppas! =)

Tog en promenad med bästa "faster Anna" igår, och det var superhärligt. Och idag är oxå sådär otroligt fint väder ute. Joline ligger ute i vagnen nu och sover, och jag skulle väl studera lite var tanken, men istället sitter jag och kollar på fönster. Haha, kul liv.  Men nu snurrar det mkt rust i huvudet, och jag vill ha rummen klara! Ska försöka övertala Danne om att vi ska åka och köpa fönster ikväll så att vi kommer vidare någon gång. Jag vill göra allt nyss och Daniel vill fundera. Ibland måste man bara göra, för att komma vidare. Surr surr... :P

NU SKA DE PLUGGAS FINANSIELL ANALYS!! :D

RSS 2.0