Islands in the stream

Helgen gick så fort och nu är det redan tisdag och ännu viktigare, snart julafton!=)

I lördags åkte vi skoter hela dagen. Hälsade påAnders och Ecce och fick lite kaffe, och sen John, Therese och Olle och fick kaffe och kladdkaka. Perfekt dag att bara åka runt och hälsa på folk, lite tråkigt väder dock, men det struntade vi i. :)
På kvällen kom John och Therese och Olle och spelade spel. Eller Olle hade väl lite annat för sig, han spelade boll med mille som passade ganska bra som boll-lekkamrat. :P

I söndags blev det jobb mellan 7.30-17.45. Ganska trött när man kom hem då. Så då blev det soff-läge och kollade på film som Daniel fixat. Jag tyckte de var lite sisådär när det visade att det var Shrek med endast engelskt tal, men men... Sov mest iaf.. :P
Sen igår blev de jobb mellan 7-13. Kortdag som gick rätt fort. Trevligt att komma igång och jobba lite även om jag ännu mer inser att detta jobb inte är det jag vill pyssla med sen.
Sen när jag kom hem fick jag skotta gångar åt alla håll som vanligt. Till bron, till soptunnan, till djuren, till vedhögen, till vedinkastet och sedan fick jag köra in ved så att jag kunde tända. Sen blev det matning av djuren som sa ganska högljutt att det var dax för mat. :P
Efter det åkte jag till ica och inhandlade julmat, sen griljering av julskinka och en supergod Jansson. Har bara testat en gång förr i lägenheten men då had ejag för mkt grädde och när jag skulle ta ut den brände jag mig och tappade den så att det var rinningar både på insida och utsida av glaset på spisen och den var så jobbig att göra ren så sen har det inte blivit av förren igår. Första julmaten i nya köket. :)

Idag är jag ganska ledig. Känns så himla skönt att inte behöva sitta och läsa en massa bara för att man är hemma utan jag är FRI att göra vad jag vill! =) då är frågan, vad ska jag göra??

Gå ut på långis med mille- så jäkla kallt!
Åka skoter och hälsa på någon- törs inte starta den
Hälsa på färnbo- ingen bil
städa- tråkigt

Fasiken, hur kul är det att vara ledig när man ändå är strandad här?? :P

Nervös!!

Usha ja, idag är det dax för tentan som legat som ett moln över mig i över en månad. Suttit och pluggat och pluggat och pluggat.. Men det dryga med tentor är att de alltid krånglar till det för en. Drar bort något nyckeltal så att man ska få räkna ut det själv, men då man alltid haft det talet förr när man räknat så ställer de allting på ända för mig och fiaskot är att konstatera.. Uscha usch... Och från kl 3 till kl 8!! Jag kommer sova sista timmarna... Jag är så nervös, det är bättre att ha det på morgonen så slipper man gå och vara nervös i en hel dag.

Och vädret är ju inte så roligt heller. Hoppas att jag överlever att köra in och tillbaka idag.
Har tänt typ en miljon ljus här i köket nu för att få upp lite värme. Det är mysigt men det hjälper inte sådär extremt mkt... :/ Daniel ska köra in ved när han kommer hem, så jag sparade de ynka pinnarna vi hade kvar i källaren så att han skulle ha lite torrt att tända med sen. :(

Sammanfattning: Ingen rolig fredag...alls!

Lyssnar på musik och halvsover..

Såg Barry Manilow på Rachel Ray, och blev väldigt nyfiken på vad han spelade för musik. Han är faktisk jättebra! Han gör sånadär lugna låtar som man kan slölyssna på, perfekt när man pluggar. Tänk att musik blir mycket bättre om man sett personen i en intervju eller något sådant. Tex såg jag John Mayer i en intervju förut och då tyckte jag bara att han var en player och elak eftersom det stod så i alla skvallertidningar, men på intervjun sa han mycket som lät vettigt och han verkade inte alls som tidningarna framställt honom. Och sen när jag kolla upp vad han hade för låtar så var det ju några som man faktiskt hört och tyckt varit bra.

Sjukt hur påverkad man blir av media, även om man inte vet om det. Men har man bara hört en envägs-argumentation, så är det klart att man får kanske en aningen snedvriden bild.

Jag är astrött idag, men jag måste ta tag i det här nu. På fredag har jag tenta och den ska jag klara!

Nu har vi blivit med skoter oxå! :) Daniel och Niklas åkte ända till Gnarp igår och hämtade hem en lila skönhet. Fast när de kom hem sa de att den inte startat. Haha! Daniel älskar sådana affärer tror jag, som hans moped som han köpt så "billigt" och sen inte startade på hela sommaren trots timmar av skruvande. Hoppas att det inte är något allvarligt med skotern nu för jag vill inte att Daniel ska skruva mer nu. Nu kan han väl vara hemma och underhålla mig ett tag. :P Blir så ensamt att vara ensam jämt.. :P


Eldar, eldar.. That´s my life! :)

Men de är så jädrans skönt när man får värma fötterna på ett glödhett element. :)

Kom hem för ett tag sen ifrån stan och plugget, ska dit i morgon igen och då hoppas vi på att bli färdiga. Eller rättare sagt vi MÅSTE bli klara, eftersom det är deadline i morgon kl 24. :S

Hämtade upp Mr D på vägen hem så att vi fick i oss lite mat. Sen fick jag skjutsa tillbaka honom till rolba. :( Så nu sitter jag själv här igen... Undra om man ska plugga lite, både inl och tenta på g. Ska bli underbart härligt när den här veckan är över! Då kan man börja varva ner inför julen. :)

Alles själv.. :'(

Eftersom karln är på Rolba och svetsar sin något övervärderade skrothög. Visst har man rätt att säga så om gaspedalen går av och han har de största rosthål jag sett? Jag får ju inte säga det högt förstås, men här tittar inte han. :)

Så fort han är klar blir det mat, för jag är så jäkla hungrig! Annars blir det en lugn kväll med massa pluggande, inte det roligaste men har mycket på g nu som måste bli klart så då får man offra helgen. Ska in och träffa tjejerna i morgon kl 10 oxå och fortsätta då så måste kämpa på nu. :)



Monday

Tack för alla peppande svar! :) Och jag fick se the blind side med Danne trots allt. :) <3

Nu börjar de köra ihop sig med två inlämningar och en tenta innan jul... Usch...
+ att "Niina the Pina" hoppade av väldigt lägligt inför inlämningen när det var hon som stått för alla uppgifter. Typiskt.

Måste bara säga att ibland kan man förundras över vad som händer i världen. Jag satt bara å gapa här ett tag, sen blev de hysteriskt roligt. hihi.

I fredags var jag över till ecce och skulle kolla film, men det visade sig att den inte fungera i deras spelare, så fick ta med den hem igen. Trevligt ändå. :)
I lördags var vi på julbord. HAHA-många orsaker. Där kan man oxå förundras över folk. Hur de tänker och fungerar. Tjoho-tur att man själv är så jävla perfekt.. ;)


Fredag

Fredag nu igen! Veckorna går så fort!! Har massor kvar att studera för denna veckan. :/ Blir nog till att plugga lite i helgen oxå. Kanske ta med böckerna om vi ska åka och köpa skoter. :P De är ju typ en miljon mil bort allihopa och daniel envisas med att åka pick up och hämta. Jiiiipiii... Några timmar att öva på iaf.

På tis eller ons ska mamma och jag åka och handla julklappar! :) De sista hoppas jag, så att man blir klar. :)
Har ingen ro alls att sitta och plugga idag. :/ Igår tittade jag på web-föreläsningar från morgon till kväll så nu känns de som jag gjort en veckas jobb informationssmässigt! Kanske ska baka en saffranskaka ist? Då ligger man på plus inför kvällen så då kanske man kan få se en film ikväll. :P Tjejerna rekomenderade the blind side och jag vill jättegärna se den, men den innehöll väl nån känlsosam scen så då kan inte Daniel se den, enligt honom själv. Suck...


Idag är det otrevligt kallt

Var bara 8 grader i köket när jag kom ner kl 7 i morse. Jippi,vad glad man blev. Bara att elda och ta ner duntäcket i soffan och försöka få i sig lite frukost. Hatar hatar hatar kyla!!!!  Tycker så synd om djuren ute i ladugården men de verkar inte bry sig nämnvärt faktiskt. Bara de får mat och vatten så är de nöjda. Tänk om jag oxå kunde vara så...

Igår sålde Daniel skotern sin, idag skulle någon komma och titta på pulkan så kanske att vi kan köpa oss en ny skoter till helgen. :)

Nu ska de pluggas marknadsföring. :)

RSS 2.0