Måndag..igen! :P

Hej halloj!

En vecka har gått sen sist, och det går så otroligt fort!

Helgen var fullspäckad med nyttomål och det är ju trevligt att hunnit bli klar med lite. Potatisen kom upp i fredags. typ 12 säckar blev det! Av vårat lilla land. :) Så pappa fick tre säckar och uffe tre. :)

Sen på Lördag hade jag skolarb som jag lära fixa, daniel satte hage. Frammåt kvällningen gick jag ut och hjälpte till så nu har fåren dubbelt så stor hage. :) De blav såå glada så.  Sen blev vi chaffis. Men de var ju inte så långt iaf.

Söndagen var farfars dag, då han fyllde hela 90 år. Det firades med potatissallad, rostbiff och kaffe och tårta. :)
Sen blev det skolarbete för mig så fort jag kom hem och en bit in på kvällen. Blev till sist färdig och nu väntar jag spänt på betyget... Vet ju inte om de blev rätt!! :S

Jag känner mig lite smått isolerad här hemma så om någon vill gå ut på promenad eller något så är det bara att höra av sig! Mänskligt umgänge är man inte bortskämd med. Bara jag och datorn... ;)

Måndag

Tråkig dag detta. Men är iaf lite stolt för jag kom faktiskt ut på en promenad i morse. Tänkte att det skulle bli en ny vana att alltid ta en promenad innan frukost. För på något mystiskt vis börjar mina byxor att bli för trånga och det vägrar jag att gå med på så nu är det bara å träna och äta nyttigt som gäller.

Skrev ut inlämningsuppgiften till på fredag och den var på inte mindre än 28 sidor! Kan ni fatta det, 28 sidor med endast siffror och några enstaka ord. Det ska jag få ihop till ett års affärshändelser+ bokslut. Tills på fredag! Shit! + att jag ska skriva en sjujäkla intressant uppsats om ledarskap tills dess oxå... Crying blood..


Fredag!

En fantastiskt fin dag att ta en skogstur i kände jag. :) Jag och Mille-Pille in the woods...Lovely!

I morgon kommer hela byggar-gänget på mat så det kommer bli jättetrevligt! Måste bara fixa till så att allt blir klart. :)

Det blir nog en sväng till valbo, när Dan kommer hem. SLUTA JOBBA KARL! (Jag har tråkigt)

Sön= Niklas dag, så då blir det färnbo och TÅRTA! :D

Kolla på doctors på förmiddan och de prata om hur man skulle laga nyttig mat på för vis. Kan bara konstatera att jag aldrig kommer att kunna bli nyttig. Daniel äta blomkål istf potatis..? Neverever... Eller turkisk youghurt istf grädde och smör. Knallplast..

Nä skogspromenad vare och samla på sig lite fästingar, de bara kryllar ju av de små rackarna! Blir galen!

uppsats 1... check

uppsats 2...snark

Igår var anna här och prata lite. Hon skulle på intervju på söderfors herrgård!! Värstaste fasan någonsinn! ;) Skojja bara anna... :P

Nu kom elin så nu ska jag fälla ihop och vara lite social. Tjaoo!!

Ooops!

Hur går det med skolan?

Den eviga frågan.

Svaret: Kunde gått bättre. 

Det som saknas: DISCIPLIN

Idag har jag lärt mig.... Göra en inbakad fläta i luggen... Fästingar är intelegensbefriad (såg en ta självmord), hmm...inget mer... men jag FÖRSÖKER!! En uppsats hade jag tänkt skriva nu. helst två, men det klarar jag nog inte. :P

Är iaf lite glad eftersom jag sitter i köket. Tänkte att ni skulle få se det jag ser, så ni oxå kan få bli lite glada. ;)




Tänkte att ni skulle få se innan och efter, då ser man verkligen att det hänt något. :)








urblåst

så känns mitt huvud. Var på en 2h föreläsning idag. den var ganska bra, men jag var så jäkla trött när jag kom  ut därifrån. och då skulle jag på byggmax och köpa list, k-rauta och köpa färg, owes och köpa gardinstång.....osv.. jag var trött och det var så förvirrande i stan när man försöker hitta vägen och massa bilar och fotgängare och skit, så jag körde mot rött och var nog en ganska stor trafikfara. DÄRFÖR kör jag inte i stan (daniel klagar jämt på att han får köra..) :P

jaja, nu måste jag röra lite på mig. typ sy till gardinen..! :)

Lördag

Och nu sitter man på kökssoffan och dinglar med benen... I NYA KÖKET!!!! :D

skit oxå..

Inte blev de fina blonda slingor inte... Däremot antog hela huvudet en stark gul nyans. Dame!

Brunett jag ska bli!

Jippi! Fast näe..eller joo... Blandade känslor idag..

Gud vad mkt man kommer på att man kan göra istället för att plugga när man är hemma. Lämnade in en uppsats igår så då har man lixom gjor veckans arbete känns det som men jag har fortfarande 150 sidor kvar att läsa och göra uppgifter på! Så tänker man att jag har ju hela helgen på mig så nog hinner jag... Slår vad om att jag får sträckläsa allt på sön kväll...

Kände för att göra slingor i håret idag! Fast jag är lite nervös eftersom de blivit så konstig reaktion när jag färgat de senast gångerna och blekning är ju ännu värre. Men det är väl bara å testa. Morsan klagar alltid på att jag har för mkt hår när hon klipper mig så då gör de väl inge om man glesar ur lite...? :P

Det bästa idag: Manne kommer och hjälper oss flytta ned spisen! Woooohooo! Och då är man ju tvungen att vara där nere och använda köket. :) Fast vi inte är riktigt riktigt klara än, och pedantmannen sa att vi inte fick flytta in förren de var riktigt riktigt klart med lister och målning men nu blir de så så får han säga vad han vill! ;) Är på jakt efter ett stort fint vitt bord nu. Gärna såntdär gammaldax som man kan fälla upp två skivor på och så är det ett flyttbart ben i mitten på skivan.. Vet inte vad sånna bord kallas men fina är dom. Kanske inte så praktiska dock när de är så mycket ben på det. Men mne.

Jag är avundsjuk! Mamma och pappa är utomlands.. Turkiet närmare bestämt.. JAG VILL OXÅ! :D 

Jaha ja. Ovanligt långt meddelande idag, men de beror nog på att man är så inne på att skriva mkt nu så de går av bara farten. Skolan har dåligt inflytande :P

Gävle gruppen :)

Jag var in till stan igår och träffade fem av mina skolkamrater som skulle ingå i sammagrupp som jag. Så sköönt med lite mänsklig kontakt! Man sitter och stirrar sig blind på datorn nästan så var jätteskönt att kunna diskutera lite problem, så nu har man ny energi. Bara att ge sig på det igen!

Snart såå!

Nu har vi fått upp kaklet i köket. :) Mamma och pappa kom kl 5 på lördag och då började vi kakla. Kändes dumt att börja så sent, men otroligt nog var vi klara till halv elva. :) Så himla skönt! Nu är det mest lite småpill kvar. Sen kan vi äntligen flytta ner! Vi hoppas på att kunna flytta in till helgen men man vet aldrig... Nu blir det pluggiplugg igen. :)


Irriterad

Varför fick jag den mest okänsliga pojkvännen av dem alla..?

Igår var det fredag och hade jobbat på begravning hela dagen så när jag kom hem skulle vi grja lite i köket och sen skulle vi ha mys framför tv till doobidoo.  Jag hade lagt upp planer på tända ljus, god mat (taco) ochså hade jag köpt en varsinn triss-lott för att göra allt lite spännande..:P
Precis när jag ska börja med maten kommer någon in med en platta öl, slänger en sprit-flaska i kylen och två cola-flaskor. Sen ett hej.. :S och där gick min mys-kväll upp i rök!
Ja ni kan väl förstå vart det sluta. Kl 6 i morse tror jag att Daniel kom och la sig och då har de suttit hela natten med musik och diskuterat ganska livligt, så tyst har det inte varit. (Trots att jag skrev fleeera hat-sms..)

Om ett tag kommer väl uffe och ska hjälpa oss att kakla. Dock har jag bara en avdäckad sak i sängen och en i fotöljen nere att erbjuda som hjälp...WHY!?

RSS 2.0