Slapp!

Idag har jag en ladda-batterierna-dag. Så jäkla skönt! Tog de lugnt på förmiddagen och bjöd bror på överbliven smörgåstårta. Ska väl ta och göra i ordning någonting tills Daniel kommer hem på lunch nu och sen ska jag måla lite lister uppe. Det sista innan möbleringen! :D En promenad med mille ska jag nog hinna med oxå. :)

Ikväll ska vi antagligen till Dannes morbror på middag, eftersom han fyller. Ska inte skaffa ett Mars-barn iaf! ALLA fyller ju nu!

Nä, nu är de bäst jag skyndar mig om älsklingen ska få nått i magen. :)

It´s my birthday!

Hihi, måste bara berätta det även om det inte betyder så mycket nu för tiden. Känns inte så viktigt längre, jag har blivit gammal.. :P

Så nu har jag garnerat en smörgåstårta igen, och är redo för kvällens anstormning. :)

Tentan gick rätt bra idag trots allt, och jag har haft en HEL TIMMES välförtjänt slapp i sängen nu på eftermiddagen. Tyckte jag var värd det.. Slog på en unge i munuten på datorn, och blev bara nervösare för stora dagen. Uscha... Men de är nog värt smärtan i slutändan. :)

Nu ska D och jag ut och gå i bläsvädret för han har friskvård. See ya!

JAAAAAAAA!

Jag får tillbaka pengar på skatten! =) Hihi, 6200kr närmare bestämt! Fan va skönt! Lovar att det finns hål att stoppa dem i! :P Jihoo!

Idag fyller älsklingen 24 år!! Hur gammal som helst ju... :P En annan är ju pur-ung på sina 21 vårar. ;) Hihi..

Så ikväll firas de med smörgåstårta! Mums!


Stresssssss

Alltid stressigt här hemma! Uscha, längtar till två tillfällen. På torsdag kväll (då har jag skrivit mina tentor och kalasfolket har kommit), och till 1 april (har tenta igen den sista).

Todays to do

* Måla socklar
* Slipa spackel vid fönster/dörrar och måla
* Ta hand om djuren
* Utfodra Daniel kl 12
* Åka och handla
* Göra smörgåstårtor
* Påbörja en städning av huset

Och sen när D kommer hem så ska vi lägga in en heltäckningsmatta som vi köpte igår och sätta dit socklar och foder. 

Och sen är det såklart TENTA-PLUGG som står överst på listan, men hur ska man hinna allt???

Ibland känns det som man kan börja gråta bara för att det är så mycket jämt. Eller rättare sagt, jag har gjort det. Jag gråter jämt nu för tiden tycker jag, minst en gång om dan. :P Måste vara alla jäkla hormoner! Jag tycker att det är det som förändrats mest sen jag blev gravid. Jag kan få psyk-bryt för ingenting och i fredags försökte jag nog lite halvt att slå ner D (han bara flina vilket gjorde mig mer arg och gjorde att jag skrek och slogs mer)... Så de har man ju fått äta upp nu efter, han tycker de är ganska roligt...? 
Nä han ska väl ha en eloge för att han orkar med mig ibland. Än så länge har han faktiskt varit stöttande när jag bryter ihop, även om han inte vet vad han ska göra. Stackarn! :P

Älskar dig Daniel! <3 (Har nog aldrig fått honom att se normal ut på kort, så han får skylla sig själv att de hamnar såna här snyggingar på min blogg..) ;)


<3

Sommarjobb!

Yes! Jag har fått sommarjobb i Baren på solängsgården! =) Kunde inte bli bättre!
Pernilla är så förstående och trevlig där. :) Fick 75-100 % och hon trodde att det skulle gå ganska bra att jobba med det länge, är ju inte så mkt tunga lyft och så där. :) Åh, så glad jag blev så man slipper oroa sig för sommaren och att man har ett schema, det är inte fy skam! ;)

Nu jädrans känns det som om man har lite flyt! :) (kommer väl ändras snart, men kan ju njuta så länge...) ;P

Fel!

Verkar blivit nå fel på min text, men datasnille som jag är så får de nog fortsätta vara så. Sorry! :P

Ny dag, nya tag

Typ.. :P

Så i fredags var vi alltså på ultraljud och fick se den lille röra på sig. Helt otroligt häftigt, jag känner ju ingenting men den låg och sparkade och slog hela tiden! =) Vi fick framflyttat datum till den 20/8. Ska bli så himla spännande! <3 Vi har väntat med att komma ut med nyheten eftersom man vill vara säker på att allt är okej osv, men vi är jätteglada!

På kvällen var jag hem till Emma och firade henne lite. :) Var kul att se alla gamla vänner, blir ju så sällan nu för tiden!

Lördag och söndag har ägnats åt renovering och tenta-pluggning. Så trevligt har jag det! :P Ska bli underbart skönt när rummet blir klart. Vi lyckades sätta upp klickgolv på väggen oxå, som fondvägg, och det ser riktigt bra ut, jättenöjd! Manne kom igår och drog el, så nu fungerar de utan att man behöver snubbla på 20 skarvsladdar. :)

Nu blir de tenta-plugg!!! Yeeeaah! (Blev så nöjd i fredags när jag såg att jag klarat förra omtentan med marginal, så nu känner jag mig riktigt taggad inför denna!)


Omotiverad

Idag är en dag utan vidare motivation alls för plugget. Kanske för att det har blivit så jäkla mycket här på slutet så man drar sig för att hugga in, men nån gång måste man börja...(I morgon?)

Och hungrig är jag oxå! Eller snarare konstant sugen på något. Kanske ska fixa sig lite the, och chokladbollar. Lite måndagslyx, när allt annat känns tråkigt. :P

Vi hann inte gipsa klart i helgen heller, jäkla skitvägar som inte är raka och innehåller både dörrar och fönster som ställer till det. Jag vill ju få upp taket för att se om de blir snyggt, är så himla nyfiken på hur de kommer bli! :)

Igår fyllde mamma år, så då blev vi bjudna på paj och tårta. Kom dock nästan en timme försent(!) pga omständigheter. Tänk att vi alltid blir sena, fast jag tyckte att vi var i tid igår när vi åkte hemifrån. Jaja..Fanns ju lite paj kvar iaf. :)

Nä bollar och OC får de bli, sen jäklar! :P


Lammskinnen är här!

Äntligen kom de, och gud va härliga de var! =)
Vet exakt var dessa ska få bo i höst. :)



De blev inte perfekt skurna, men detta var ju första gången daniel slaktade så är väldigt nöjd med resultatet ändå.

Ikväll ska våran renovering fortsätta, snart dax för tapeter. Vet inte vilka jag ska ta?? Färg eller inte? Mönstrat eller inte..? Måste nog åka till någon affär och få lite inspiration och snubbla över den där, den-där-tapeten-måste-jag-ha-tapeten. Lika som jag lyckades med i köket, och där blev jag jättenöjd fast de vart billigaste möjliga på rusta. :P



Daniel gipsar runt nyinsatta dörren. :)

Bilder!

La över bilder från stationära datorn till denna och hittade jättemånga gamla kort. Dock endast från 07 och frammåt, eftersom vi fick våran tegelsten (digitalkamera) i julklapp 07.

Tänkte lägga in några då jag insett att min blogg saknar bilder i stort annars. :P

Julafton 07

Semester Gräsö
(GLASS! VILL HA!)





Glad voffsing som oxå fick följa med på semester! :P

Galaxie!



Semester i Gnarp





Nyår 08-09?



Uppsamling, Crusing Sala



Daniel hämtar sitt ren. objekt Mercury 55



Åsså min! <3

Kärlek?





Mamma och jag ska bära midsommarstång.
Dräkterna borde vara tvärsom? Jag tycker iaf de... ;)



Pappa firar sin 50-årsdag på Gotland.

 








Nä, de finns ju en miljon kort! Och oftast är de bara intressanta för dem som var med, så detta får räcka för tillfället. Detta var lite om de närmaste.

Renoveringen på huset kan komma nästa gång! :P


Äntligen..

..tog jag mig i kragen och ringde frissan. Fick tid på torsdag redan. Vad skönt! :) Ska försöka bli blond till sommaren hade jag tänkt så får se hur hon tycker jag ska göra, om de blir slingor eller färgning.
Det är så trevligt att ha lite roligt att göra också imellan plugg-varven.

Igår var jag som sagt till skolan och träffade Katarina, de andra kunde inte. I morgon ska vi ses igen. Det är så skönt att ha någon att plugga med och att komma härifrån, för då gör man faktiskt det man ska. :P

Nä, nu ska jag blunda för det fina vädret och gå och sätta mig och kolla på några timmar web-föreläsning!

Måndag- Starten på en ny pluggvecka! :)

Idag ska jag in och träffa tjejerna igen på högskolan. Tentorna börjar närma sig och jag har jättemycket kvar att plugga! Funderar på att åka in tidigare och att bli kvar ganska länge ikväll, bara för att slippa alla "måsten" som finns här hemma, så att man får så mycket som möjligt gjort idag. Kanske kan man gå till biblioteket där och låna lite böcker på svenska om micro och macroekonomi, eftersom vårat material är på eng. Skulle nog underlätta för mig.. :P

Ska iaf plugga stenhårt nu, för jag vill verkligen slippa fler omtentor!


 

Jerka

Var riktigt bra faktiskt! Rätt häftig show, men medelåldern var ganska hög bland publiken. :P
Blev väldigt fäst vid låten "en vintersaga" med Jerry, den var skitgrym live, annars vare mest rock and roll. :) Vilket oxå är grymt förstås, men han började bli lite gammal gubben. :P Förbandet fatboy hade rockabilly-stuk och även de hade några bra låtar bla overdrive. Kommer spelas i Dessan i sommar! ;)

Sen gick vi till Church street, men där var den en och en halv timmes väntetid, så då gick vi till interpool ist. :)
Trevlig kväll!

Nu väntas fikabesök!

Fredag! :)

Så skönt att det är fredag! :) Niklas var just över på lite kaffe efter jobbet, men när pappa ringde och frågade om han vela ha taco var utanför dörren innan vi hann blinka. Hehe.. :P

I morgon åker jag, daniel, mamma och pappa och kollar på Jerry Williams show, sen blir de nog Churchan efter det. Mums! :)

Nu ska vi väl ta och gipsa lite i gamla köket, sen blir det fläskfilé, kroketter och bea till ice age 2. (Vi har inte växt upp här än..) :P

Igår var jag till stan och träffade tjejerna, och vi kom alla fram till att vi låg lite efter så vi ska träffas två ggr nästa vecka och ta ikapp lite.
Var sen över till bästa farmor och farfar och fikade lite på lundgrens semlor. Sen kom "hovslagaren" (som farfar sa, dvs fotvården) så då åkte jag hem till Hagas och språkade lite. Men de blev en dyr visit så dit ska man inte åka så ofta. ;P

Nu ska jag slå upp lite tavlor innan gipsningen!

A-kassan

Hmm...Funderar om man ska gå ur a-kassan eller om det är dumt, men jag ska ju inte vara arbetslös på flera år! Och förhoppningsvis ska denna utbildning generera i en anställning när jag är klar. Hade tänkt vara "arbetslös" under sommaren så därför har jag inte gått  ur än, men om jag inte missminner mig så måste man ju skriva på en "studieförsökran" dvs ett papper som säger att man inom den närmaste framtiden inte tänkt plugga för att få a-kasseersättning. Vilket jag tänker fortsätta med efter sommaren, så då har jag ju ingen hjälp av a-kassan på sommaren heller! :( Kostar ju trots allt 400kr i månaden och det är ju ganska dumt när man inte kan utnyttja dem. :P

Vad krångligt allt ska va!

De är mkt nu..Näe mer..

Igår vare tenta-dax igen så hela söndagen gick åt till att plugga till den, men vette tusan om de hjälpte. :P I början kändes de så bra, jag bvar helt säker på fem frågor, sen gick de åt skogen och jag har ingen aning om iaf de blev några poäng alls efter det.. :P Sen när jag kom hem var jag så slut i huvudet så jag hade inte lust med någonting alls. Parkerade mig framför tv:n och blidde väl mer eller mindre kvar där hela kvällen.

Vi sover nu i sovrummet igen och det är otroligt skönt att ha de rent och fint runt sig igen och att få sova i sin egen säng! :) Så nu kan man sova ut ordentligt! Tusen tack till Manne som hjälpte oss hela lördagen! :) 

Nä nu ska man väl ta tag i resten av pluggeriet, men först tror jag att jag ska slipa av bänkskivorna och olja in dem, så de blir fina. :)

RSS 2.0