Torsdag

Hoppsan nu har snart veckan gått igen. Vad fort det går ibland. Idag ska mamma och jag åka och storshoppa tapeter och färg till pappas nybygge. Ska bli skitkul att välja när man slipper stå för notan.. :P Hihi, så bara sitter och väntar nu på att hennes lilla röda ska dyka upp. Danne jobbar över så de är jättebra att ta en shoppingrunda så slipper dan bli så lång..

Och jag anmälde mig igår kväll på en kurs som jag hoppas som sjutton att jag kommer in på. Ej ekonomi denna gången. Hoppas hoppas! =)

Kom nu då mammmmmmmaaaaa......

Kan ge er ett par bilder under tiden.

En liten tuffing=)


Hjärtat mitt=) Och där var jag i nya brillorna oxå...




Måndag

Sjukhusvistelsen gick bra iaf, fick dock vänta i 50 min innan jag fick komma in. Så irreterande! Inte så lätt att underhålla Joline i ett väntrum i 50 min direkt men de gick.
Och i fredags rullade Joline runt! =) Tre ggr på raken. Haha, så nu kan hon det oxå. :)

I helgen har det nte hänt så mkt. Daniel köpte en ny mobil i lördags så han har suttit och pillat på den mest hela helgen... Suck! ;) Har vare och hämtat en bil åt Daniel som han kan ha till jobbet iaf. Tack till Niklas som fixat den åt oss. 

Jag skulle behöva shoppa lite kläder åt Joline igen. Hon växer ju så fort! =) Någon klädbytardag på inkommande tro? 

Sjukhusdax igen

Så då åker vi in till sjukan igen då på uppföljning. Jäkla skitväder vi har idag då, och vi har universums värsta torkarblad på bilen så kommer inte se ett skit. Kul!

Impulshandling, som vanligt...

Efter jobbet igår var Dan så trött så han vela absolut inte göra någonting, så då tipsa jag om att rusta hade ett fint golv som vi skulle kunna ha i vardagsrummet/matsalen. Inte riktigt som vi tänkt oss, men de var ju en aning billigare än vad vi tänkt oss oxå och då får man gå ner på kraven. Plånboken styr lite nu. Så vi for in för att kika på det och 13 paket golv fick följa med oss hem. :) Nu längtar jag tills de blir klart! Men de kommer nog dröja länge än...

Är fortfarande så jävla nöjd över mitt tentaresultat så jag kommer nog ha en bra dag idag. 83% kuggade, dvs den var jättesvår. Hatar att våra tentor är så sjukt svåra. Men de lönar sig att kämpa. :)

Har druckit upp min diet-shake och ska nog ut på en promenad nu. Har hittat en ljudbok helt i min smak, så nu kan man vandra hur långt som helst, minst en timme iaf för så lång brukar en cd vara ungefär. :)

Jaaa!

Jag klarade tentan i makroekonomi! Vilken lycka! :) Yes, yes, yes!

Idag var jag ju som sagt till optikern oxå, och jag hade verkligen kass syn! När hon visade hur jag skulle se med glasögon så trodde jag hon skämtade. Trodde inte att jag såg SÅ dåligt! Så nu är man på väg och bli jäkla fattig men känns så värt det. Två par glasögon köpte jag, ett par svarta och ett par...LILA! Mamma tyckte att de passade mig och jag vart sådär plötsligt kär som man kan bli ibland. :9 Fåse vad Dan tycker om dem när jag får hem dom. :P

Nu ska lilla sessan och jag invänta att Daniel slutar jobbet och kolla om han vill fira med någon smarrig kvällsmat. Har fått min andra laddning med piller och pulver som nu ska intagas i en månad frammåt så måste passa på att fira ikväll! Mamma hänger på nu oxå så vi kan peppa varandra. Nu kööööööör vi! :D



Back on track

Så då var alla helgerna över och man är tillbaka i vardagen. Har haft de superbra, men är ändå skönt att få lite ordning på tillvaron igen. :P

I morgon ska jag till optikern och fixa glasögon. Eller antar att det blir glasögon, men vi får väl se. Har ingen lust att skaffa men tycker inte att jag ser någe vidare längre, och då är de väl bäst att undersöka saken...

På torsdag ska Joline och jag åka till sjukhuset på uppföljning. Förhoppningsvis ska det inte vara några bekymmer.

Och nu ska jag börja om med att träna, gå på diet och gå ned några kilon till så att jag kommer i mina kläder igen! Känns dumt att man har lagt på sig några kilon nu under helgerna, när man fick kämpa så för att bli av med dem månaden före. Aja, bara att börja om. :P Typiskt att det finns delicato-bollar i skafferiet. Älskar sådana. Men om man tar en lång-promenad kanske man är tillåten att fuska med en. Man kan ju inte bara slänga för att man ska bli nyttig. Och inte kan jag tynga ner Danne med att äta alla ensam, de skulle ju vara elakt... :P

Vi har även börjat renovera vardagsrummet och matsalsrummet, om än i väldigt lugn takt. Tanken är väl att bli klar till sommaren. Vi får se hur de går. :)

Jag har sån lust att göra vår överallt nu! Är så trött på julen, så snart åker julgardinerna och pyntet. Men just idag var de ju så jäkla kallt (vi hade 13 grader inne..) så de kändes inte som vår idag direkt, men med lite nya gardiner och pynt kanske de känns bättre. :) Vi går ju mot ljusare tider iaf.


RSS 2.0