Lata lärare

Man skulle ha blivit lärare, de gör fan inge i onödan direkt!

Tentan började med 20 frågor där de fanns 5 olika svarsalternativ till varje fråga. Typ 1,X,2-stilen. Bara det att frågorna var totalt omöjliga och svaren blev alltid nästan desamma, med en yttepytteskillnad som man naturligtvis ska ha koll på. Och så till det värdelösa, lärarna skulle inte rätta resten av tentan om man inte klarat minst 10st frågor. Vafan?! Så alla mina uträkningar över BNP, AE, Y, G, SRS, BB m.m. kanske aldrig ens blir lästa! Det tog timmar att göra beräkningar som de sen kanske slänger i soptunnan utan att titta på dem. LATA JÄKLA LÄRARE, jag kanske hade kommit upp i poängen om de läst resten. Fanns lixom 80 poäng till att dela ut!
Men näe...

SUCK! Och i morgon åker jag nog in och sitter av tiden bara. fixar inte att få in mera nu. Fan, att man skulle lyckas med att få tenta dagarna efter varandra? :( Som ni förstår har jag inte den allra bästa fredagen...

Tur att man har en gullunge hemma iaf som pratar och ler. Hon var hos farmor idag, medan jag tentade och de hade bara gått bra. Skönt att hon är snäll och go iaf. :)



I morgon...

då blir de upp till bevis. Usch! Jag har tenta-ångest! Vill inte...Jag känner mig osäker på mkt men hoppas på frågor om det jag kan. :)

Och sen blir de bara hem och sätta sig med näsan i böckerna igen och läsa inför lördagens tenta. Inte heller något att se fram emot direkt, men de kommer nog kännas bra på lördagskvällen när allt är över.

Pluggipluggiplugg....

Tro nu inte att jag pluggar jämt för de går lixom inte. Lilla gullungen tänker minsann inte låta mig glömma bort henne. :P Kommer gråta av lycka om jag bara klarar en av tentorna...

Och idag är det LUCIA! =) Kan inte fatta det, allt går så fort! Längtar tills att Joline är stor nog att gå med i barnkören så man får gå i kyrkan och lyssna på julsånger på lucia. Allt är ju så mysigt när man får göra det "på riktigt". Nu kanske jag slår på det på tv:n, men de är ju inte samma sak. Hon är ju road av musik nu iaf, så får hoppas att intresset håller i sig. :P

Känner mig sunkig idag... Sitter i permanenta mjukisarna och ofixat, oduschat hår och degar. Kanske ska rycka upp mig lite. På något lurigt vis känner man sig alertare om man bara är lite fixad. Har gett upp tanken på att gå ner nå mer i vikt innan jul. Får ta det efter all julmat och julgodis. Ta en nystart efter nyår. Ska däremot köpa mig lite fler omega-3 piller, för jag tror faktiskt att det hjälpte mot dålig hy. Har läst att det ska hjälpa och när jag slutade med dem kom finnarna och fulheten tillbaka, så måste köpa fler!

Kanske ta en prommenad till "farmor" sen och lussa lite för henne. Joline har ju faktiskt en tomtedräkt som måste användas. :)


Härlig helg :)

Var en skön helg med massa mys.

I lördags övade vi med Mille på att dra ved så att sen när Joline åker pulka så kan han dra henne. Han måste öva lite till bara. :P Han är jätteduktig iaf.
Jag har börjat plugga som en galning nu då jag helt plötsligt har två tentor i slutet av veckan. :S Hade lite mys framför tv:n på lördagskvällen.

Igår dukade Daniel upp tredje-advents-frukost, eldade och fixade mat åt Joline medans jag fick ligga kvar i sängen och vila ut. :) Sen tog vi långfrukost och tittade på en film. 
Sen gick vi till min faster och firade hennes födelsedag med tårta och kakor. 
Efter det gick vi hem och hällde upp ett varsitt glas rödvin och gjorde hammagjord pizza. (Jag vet att det inte riktigt hör ihop, men jag dricker hellre ett glas rött än öl), spelade lite kort och avslutade kvällen med en film till. Dock helkass (Connan barbaren), men de spelade inte så stor roll.. :) 


Update...

Var länge sedan nu så tar väl en sammanfattning av vad jag sysslat med på sistone. :)

Jag har målat lite.




Vi har badat



Övat på att stå upp



Fått passa lilla busiga Iris.



Börjat äta gröt. Eller ja.. Kladda runt gröt.



Hälsat på Kalle och Malins lilla Elsa...



...och stora snälla Loke.

Det var en kort update från oss. :)


RSS 2.0