Bilder från dopet i söndags



Och en bild på våran sötunge hemma hos mamma och pappa


HIG

Sitter och suckar framför datorn. Kommer nog aldrig bli klar med min utbildning. Första problemet är att anmäla sig till rätt tenta. Finns några att välja på med rätt namn, men om de inte är rätt för mig så blir jag struken och så får jag inte göra någon. Andra problemet är att allt material är borta ifrån blackboard som är våran läroplattform. Hur har de tänkt att jag ska kunna plugga in det hela om de tar bort materialet?? Förstår inte!  Åhh, vill ju faktiskt fortsätta men alla praktiska bekymmer innan man kommer igång igen är ju ganska dryga...

Igår träffade vi prellen. :P Trevlig typ. Ska nu välja en psalm till på söndag. Någon som kan någon fin?? Prästen sjöng lite för oss, de psalmer han kunde, men de var ingen som kändes hundra.

Annars så SKA jag idag måla tavlan så den blir klar, storhandla grejor till tårtbak m.m. Hoppas bara att lill-tjejern låter mig få göra det... :)

I morgon blir de kyrkis, planering inför dop m husmor och Ecce. Ska försöka ta mig till banken och fixa med lånen och skapa ett konto till lillan. Baka! Och sen på kvällen åker vi till färnbo, för Dan ska hjälpa pappa att få upp lite tak i nybygget.

Mammaledig- men aldrig ledig.. :P

Skorstensbesiktning och bvc

de var de som stod på schemat idag. Check!
Then what?

Uttråkad om nått.. Men de är jag alltid på måndagar.

I helgen julshoppade vi litegranna så nu har vi en del julklappar iaf. :) Skönt! =)
Glömde dock de som jag egentligen åkte in för att köpa, färger till en tavel-beställning jag fått. Så måste väl åka in igen... S U C K!
Tänk om man kunde ha ett bra minne, skulle göra mitt liv aningen mindre surrigt och omständigt. I fredags åkte jag till ica och skulle köpa tacogrejor till fredagsmiddan och bea till lördan. Kom hem med massa frukt men varken bea eller taco-chips hade jag. Och en glad sambo... :P

Vi smyg-testade lite glögg igår och denna kan jag rekomendera. Var faktiskt helt okej med smak av kaffe och choklad.



Jag har bakat i helgen oxå till dopet. Gick skitbra. NOT! Haha. Mamma fråga mig om jag vela ha hjälp med att baka. Neej då, sa jag ska ju bara baka lite småkakor. Men när jag hade glömt ha på pärlsocker innan gräddning på första satsen kakor, och nästa flöt ut över hela plåten och den sista smeten blev så hård att spritspåsen gick sönder istället för att smeten kom ut när jag klämde, DÅ var de nära att jag i halvpanik ringde min mor sa BAKA PLZ! Men skam den som ger sig och nu har jag iaf två sorters kakor i frysen som troligen ska gå att bjuda på. :P (Daniel gillar när jag misslyckas iaf, så han har nog gått på sockerrus hela helgen..)

Sessan sitter och sover i babysittern här bredvid och är som vanligt skitsöt. :) Hjärtat mitt! <3 Alla kurvor såg bra ut på bvc oxå, lika skönt varje gång. Hörseln fick en OK-stämpel av farbror örondoktorn med. Nice. Hon har blivit så mkt mera medveten nu tkr jag. Det går frammåt varje vecka. Stor förväntan på alla framtida utvrcklingar.


Härlig helg!

Hade jättekul i helgen! Eller i lördags mest, igår var ett helvete. Att man inte lär sig nån gång. Jag tål inte att dricka längre, var så jäkla bakfull på söndagen att jag inte kunde äta den efterlängtade hotellfrukosten. Snacka om att sabba det. :P Daniel hade iaf kul åt det...Hygglot!

Det var iaf Petra Mehde, Niklas Strömstedt, Andreas Johnsson och Pernilla Andersson som uppträdde på Hamburger Börs och det var helt okej även om de var lite väl sega låtar för att vara krogshow. Avslutade med tänd ett ljus...?! Fick äta räkcoktail till förrätt och beef Wellington som huvudrätt. MUMS! =) Plus alldeles för mkt dricka... :P

Men överlag var det an toppenhelg! Och allt hade gått så bra med lillan oxå, hemma hos mormor och morfar så man kunde verkligen slappna av. :) Nu känns vardagen helt okej igen. Förra veckan grät jag när Joline grät, hade helt slut på ork och energi när jag var själv hemma. Men nu känner jag mig uppladdad igen. Veckan blir ganska lugn iaf, ska in till öron i morgon med henne, men annars ska vi ta de lugnt.

Btw, har inte uppdaterat vikten men under den tiden jag drack mina shakes gick jag ned 5 kg och rätt många cm. Men antar att jag gick upp alla i helgen igen. :P Nu tänker jag börja äta igen, men tänka på vad man stoppar i sig bara helt enkelt. Och kanske träna lite! =) 


Äntligen fredag!

Har aldrig uppskattat en fredag så mkt! Daniel kommer hem ifrån Borlänge! =) Men sen ska vi iväg och lämna lillan hos Mamma och Pappa, eftersom vi åker till sthlm i morgon bitti. De är väl inte sådär jättekul att lämna bort hne ett par dagar, men de ska verklgen bli skitkul att få komma iväg på någonting och vara fri från blöjbyten och nappningar ett tag. :P Har klippt mig, och skaffat ny klänning, nu går vi all in! =)

Oh no

tror jag gjorde nå dumt. Jag gick med på vad tanten sa i telefonen om mina pensionspengar. Hatar när de ringer till en, kan de inte bara skicka papper?! Fattar ju aldrig vad de snackar om...

Övergiven

Denna veckan är daniel på kurs så är ensam hemma. Jag har varit asförbannad hela dagen på honom, men som vanligt försonas vi alltid när känslorna svalnat. Alla par har äl sina delar att jobba på och ja, så även vi. Huvudsaken att man jobbar åt samma håll när dagen är slut.

Annars så sover jäntan och mamma fick lite egentid innan sängen. Är kvällspigg, och morgontrött. Trots många års övning har de inte blivit bättre. Är uppfostrad så att man kliver upp på morgonen och uträttar sina ärenden/plikter under dagen och sover på kvällen. Men om jag fick bestämma sover man gärna hela förmiddan och stannar uppe halva natten. Dock inte för mig att bestämma längre. TRots sin ringa ålder styr hon mamma med järnhand. Var ska detta sluta?? :P

Tittar på sex and the city, tycker att de är patetiska. Haha, hur kunde denna serien bli stor?? Fattar inte! Om folk tänkte som dem skulle vi dö ut?

Okej, bara massa svammel, men va tusan jag har ingen annan att svammla med! :P

Hatar blocket!

Hittade en skiiiitfin kamin igår på blocket som skulle vara helt perfekt i nya vardagsrummet. Men personen svarade inte igår och idag var den såld. Så jävla typiskt! Lika med tvättmaskin/torktumlare. Danne har ringt på två stycken annonser och båda har varit sålda. Det är inte sjysst! Tror man att man ska få hem nå fint och blir glad, men icke... :(

5 månader!!

Idag blir lilla hjärtat hela 5 månader!! Helt sjukt!!! :) Min stora sessa. <3

RSS 2.0