Ledig

Ledig i fyra dagar nu. Skönt! =) I morgon ska jag köpa handbuketter inför vår älskade farfars begravning på fredag, annars blir de nog bara att ta de lugnt. Någon solning verkar de ju inte bli på några dagar...

Sen följer som sagt begravningen. Jättesorgligt men samtidigt fick han ett väldigt långt och fint liv och jag tror att han har de bättre nu när han slipper alla jordiska plågor.

Tänkte visa några bilder,då jag har massor men aldrig kommer mig för att lägga upp några.

Midsommar

Två midsommarfirande barn


Kvällsfika

Pappa kom över och kikade på våra fönster och tiggde lite kaffe. Åkte precis. De första han säger är, hur är de med foten då? Du som måste klaga för hela mänskligheten. Ute på byn i färnbo nu ju! HAHA! Thanx Susan! ;) Dessutom hade han mage att säga att det inte var något att klaga över när jag visat upp min tå. Men de gjorde ONT ju... :P
Sitter och kikar på väggtapeter, som jag funderar på att sätta i taket nere i vardagsrummet eller matsalen. Måste ju göra något häftigt när jag får chansen! :) Kan inte bara göra vitt, det är så tråkigt.
Några som skulle kunna fungera i taket:
 
 

1 1/2 fönster

Har nu fått in ett och ett halvt fönster! =) Och tappat ett på tån så de blödde. Blod, svett och tårar får man offra för detta huset... Daniel snickrar och jag har isolerat och agerat hantlangare. Men gick iväg nu för att natta lillan. Och passa på att kika på datorn oxå. :) Kommer att bli jättefint med de nya fönsterna men eftersom de är spröjs på dessa nya och de är lite mindre än de gamla, så ser de lite konstigt ut innan vi bytt fönsterna på övervåningen, men hade inte råd att byta alla på en gång så får leva med att det ser estetiskt skumt ut ett tag. I morgon jobbar jag till ett, så kke hinner fixa lite då oxå.
Glömde ju berätta att jag hittat på några tidiga kantareller! Vart så glad! Ska vakta dom med näbbar och klor då de tydligen är någon mer som vet om "mitt" ställe. ;) Men de dröjer nog ett tag till innan man kan plocka. Älskar att plocka svamp! Bästa höstnöjet.
Nu ska jag nog ta och hjälpa daniel lite.

Finaste klänningarna

Denna är så sjukt snygg! =) Om jag bara var en gnutta rik... 
 
Klicka för full storlek!
 
 
Klicka för full storlek!
 
Klänning Singoalla vit/svarta blommor
 
Klänning röd svarta prickar
 
 
Klänning 50-tal Pinup blå
VILA Keilo Dress Dessert Flower Bubbleroom.se
Sisters Point Gosho Dress Black/Stone/Coral Bubbleroom.se
JESS - Sommarklänningar - Grönt

Zooooooooom

Det går så fort allting när man jobbar! =) Fullt upp hela tiden, och när man är ledig måste man få så mycket ut av det som möjligt! :P Har sedan midsommar jobbat 7 dagar, varit på minisemester till hälsingland (gnarp) där vi sov i friggebod och var till havet där vi köpte med oss fisk från en fiskebod, bara var och åt glass, varit på ockelbo marknad, shoppat in la valbo och börjat bytt fönster på kåken våran. Tagit lugnande promenader och njutit av glass i solen. Mkt glass. Det är SOMMAR! (Alla dieter skjutsupp till hösten då man ändå går in i en mindre höstmörkerdepression). Har bytt fälgar på bilen så nu står hon och blänker så fint! =) En dyr historia blev de, men är värt de i form av säkerhet och snygghet. Om man aldrig har köpt fälgar förr så kan man inte förstå att de ska vara så jäkla dyra. Men nu har jag kommit ner på jorden och insett att inget är gratis. :P Ledig i morgon oxå, och då hoppas jag på bra väder och barnvakt. Få se om det går att fixa den kombinationen... ;) Sedan jobbar man tre dagar innan vi far på Power meet! Längtar! =) Man får ju ha tjusiga kläder då utan att nån tycker man är koko, klä upp sig lita a la 50-tal. Mee like! =) Har fått ett sjukt shoppingbehov sedan jag började jobba. Nu känns det som man får "unna" sig både de ena och de andra bara för att man jobbar och tjänar lite pengar (vilka jag inte fått än, men ändå..) . Haha. Var som sagt till valbo idag, daniel skulle till jula och köpa grejor till fönsterbytena och då hoppade jag och Joline av i valbo så att jag skulle kunna strosa i lugn och ro innan daniel mötte upp oss igen. Två minuter efter att han kom in på köpcentret börjar klagandet och på fem minuter är vi ute och på väg hem. Haha, tur jag hann handla lite innan han kom tillbaka. Handlade bla en solhatt, skärp, leggings, hårprydnader, klänning och det köp som kändes absolut nödvändigast ISOLERING.... Not... Men dyrt som fan vart de. Isoleringen alltså. Så nu hoppas jag de blir riktigt tätt runt fönsterna och inte drar någonting i vinter. Och att mina blommor kan överleva. So long friends!

RSS 2.0