Helg!

Idag tar vi alla helg! Tack för det. :)

Chock!

Trodde bowling skulle vara billigt! Men 240kr för en bana? Discobowling visserligen men trodde inte de skulle vara så dyrt. Har ju alltid velat testa de, det ser ju kul ut iaf. :)

Tack Anna! Har hittat en inspirationsbild så får väl ta med den till Maria så får vi se vad hon lyckas göra med skatboet mitt. =)

Mitt i veckan

Jahapp, så vare onsdag redan. Denna veckan har vi bara en schemalagd lektion. Nästa har vi fyra. Hur vi ska hinna då har jag ingen aning om. Får väl sitta och göra uppgifter till midnatt. Att det skulle vara så jobbigt att gå i skolan... Fast det är ju fortfarande kul förstås. På sitt vis.

Idag när jag lämnade Joline på dagis så gick hon direkt fram till en okänd vikarie och ville upp i dennes knä. Och sen när hon satt där och njöt så började hon vinka åt mig, så de var bara att gå. Konstigt att det kunde vända så, förr var hon ju så himla ledsen. Men det är ju skönt att hon trivs. :)

Roligast denna vecka blir att gå till frissan på fredag. Äntligen! =) Och jag sa till henne att jag vela ha mörkrött hår. Ska bli spännande och se hur detta slutar. :P Joline ska få vara ledig då, känns ju knas att ha henne på dagis så att jag kan gå till frissan i byn... Så jag sa de till Daniel igår och då sa han att han skulle ta ut komp så att jag kunde få gå och göra mig fin. "täcker upp för dig jag", sa han. Då blev man ju lite glad! =) (Fast jag vet ju också att han hatar sitt jobb, och gör allt för att slippa vara där. Det kan ju också spela in, men jag väljer att tro att han gör det för min skull...) :P

På lördag ska jag bjuda ut Daniel på lite mat och kanske bio eller bowling eller nått sånt. :) Var länge sedan vi hittade på något, och vi har ju fortfarande inte firat att vi vare tsm i 8 år. Och eftersom jag råkar känna mig riktigt förmögen nu då jag får studiebidrag ist för föräldrapenning så måste jag ju passa på att bjuda ut honom. :P

Nu MÅSTE jag plugga och sluta tänka på frisyrer och restauranger.

Typiskt...

Läraren var sjuk idag, och jag hade naturligtvis missat det. Så där åkte jag en vända till stan helt i onödan. :(
Fick iaf med mig en extra present till Niklas, en jag tror han kommer uppskatta stort. ;)

Släktträff på Gysinge Wärdshus

Det gick jättebra igår med Joline, fast blev lite besviken på att de sagt att Joline skulle få mat där, men sen fick hon inget så fick dela med mig av min mat. Gott vare iaf. Fläskfile med pot.gratäng. Inga smaksensationer men helt ätligt. :) Och väldigt fint hade de gjort därinne. Nya tapeter, ny toa, nya inredningsprylar. Riktigt fint! Vi träffades där för att Joanne kommit och hälsat på igen från Kanada. ca 40 pers var vi som kom. Kul med släktingar ibland, synd att man lär försöka prata engelska igen, inte min grej. ;P

Idag blir det skola och förhör, fortsättning på rättegångsrapporten m.m. Så Joline och jag ska snart åka till dagis.
Sen blir de åka till färnbo och fira bästa bror som fyller hela 20 år!! =)

Rättegång

Var på rättegång idag, och det var jätteintressant (som åhörare ska tilläggas)! =) Kanske ska slå om och bli advokat? Tjäna 1000kr/h, skulle väl inte vara helt fel? :P Försök till utpressning, var rubriceringen. Två muppar som båda satt inne pga att de åkt dit för utpressning, varav den ena, Pontus, "golat" på den andre, Johan. Johan skickar då ett brev till Pontus om att han vill ha 150-200 000 kr, annars kan det hända grejer... Självklart kommer polisen på brevet, då de random går igenom internernas post. Det roligaste var deras värdelösa förklaringar, (det var inte Pontus som var motpart, han ville inte att Johan skulle bli fälld), och Johans försvarsadvokat som var helt usel. Slutpläderingen från hans sida var bäst; "När man är i kriminella kretsar får man respektera deras hedersregler, där man inte får gola på någon, för då måste det gottgöras. Det är viktigt att man ser till situationen." ....? What?! Och att det tog honom tio minuter att räkna ut sina kostnader, då vi alla fick sitta och vänta.

Nog om det, men det var kul att se. :) Tur man hamnat i en bra studiegrupp med lite humor. Haha. Sen stessa vi vidare till skolan och snubbla in mitt under föreläsningen. Men vi hann ju dit iaf. Två timmar för sent...

Eftermiddagen bestod av rapportskrivning. Och nu ska pluggas en jäkla massa. Tusentals frågor som ska besvaras till onsdagens förhör. Jippiii.. Så rätt beslut att börja gå i skolan iaf. Kostar en del men lär mig bra mkt mer. =)

Imorgon ska jag faktiskt göra en skoj sak oxå, vi ska åka och käka på gysinge wärdshus! =D Som jag vart nyfiken på det stället. Hur det har förändrats sen jag jobbade där. Ska bli jätteroligt.
Få se om Joline gillar att gå på restaurang. :)


Stora tjejen

Joline har börjat på dagis, och det går riktigt bra! Hon grinar lite när jag lämnar, men de säger att det går över rätt fort när jag är borta. Skönt. Och inatt sov hon första natten själv i sitt rum. Det gick galant! Är så stolt över min stora, duktiga tjej! =)
I veckan händer jääääääätemkt, så orkar knappt tänka på den. Längtar redan till helgen. :P Ikväll ska vi bli bjudna på lite mat, ska bli så trevligt! =)

RSS 2.0