Gojubbar!

Nu ska jag åka och köpa mig några.  :) Sen jobbar jag 13-21. Typ hela dan med andra ord.. :P

Igår var jag ledig och det var så jäkla skönt! Men de var så varmt så jag slöade mig mest igenom hela dan. Hade ingen ork till nånting. Sen när daniel kom hem tog vi en långpromenad och sen grillade vi lite. :)
Är så nice med sommar!!! :D


leeedig!

Är ledig idag! :D Och solen skiner och allt är perfekt.
Men vad gör jag? Jo sitter inne och betalar räkningar. Tyvärr så måste man ju göra det oxå...:S



Midsommar 2010

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Jag har lärt mig att det inte är någon bra idé att dricka och jobba dan efter. Inte alls smart...

Jag jobbade till kl två på midsommarafton och sen åkte danne och jag ner till sandsnäs där vi fick mat av dannes föräldrar. Jag hade kul på sandsnäs. Oftast blir det väl så kul som man gör det. Bandet var ganska dåligt vill jag minnas men hade kul iaf.

Igår började jag jobba kl fyra. Men hade gärna kunnat vänta några timmar till. Fy vad trött och slut jag var!
Sen blev jag chaffis till kl halv tolv, inte riktigt som planerat och sen tog de ett tag innan man kunde varva ner så kl kvart över tolv låg jag i sängen. Men blev inte mkt sova för det...
Kl 01 skrev daniel sms och ringde
Kl 02 Kom daniel hem
Kl 04 Telefonen ringer (var väl nån som vela ha skjuts hem...suck..)
Kl 06 väckarklockan ringer

Så om jag var trött igår så är jag döende idag. Har delad tur idag så ska snart åka igen och ta kvällspasset.

Så av min midsommar har jag räknat ut följande. Man ska inte dricka och inte vara fyllechaffis. Punkt.


Finn ett "fel"



Wohooooo!! :P


Welcome..

Till mina hönor som äntligen kommit! :D Synd bara att de är så rädda. Det har knappt rört sig sen de kom de stackarna... Är väl inte van att ha lite yta att röra sig på och att få vara ute..Regnat gör det ju inte bättre heller. SLUTA REGNA!! 
Blir inga egna ägg till midsommar men nån vecka efter det så blir vi självförsörjande på ägg. :P

I helgen blir de jobb för mig och sen på mån börjar mitt sommar-vik på solängsgården. :)

Jaha vad ska man nu hitta på en regnig dag som denna??


Sol!

Tänk så sköönt med sommar!

Och slippa sånt här :P



Tiiisdag

Idag äre en riktigt tråk-dag om man kollar på vädret iaf.... :( Fick ingen lust alls med nånting...
ska åka till färnbo med tapetseringsbordet och köpa mototrsågsbensin så att vi kan göra klart veden nån jäkla gång. Denna veckan måste vi bli klar! Kan inte hålla på efter midsommar heller!

Igår kom Bettan och Maja och hälsade på. Maja hade inte sett mitt hus, men nu så vet hon var jag bor. :)
Mkt trevligt med besök, de kan jag tänka mig att ha oftare.. :P (Spec när man lär vara på vedbacken annars) ;)

Åter till vardagen. :S

Helgen har gått alldeles för fort!! Mestadels för att jag sovit bort den. Är så jobbigt när man vänt på dygnet och ska hitta tillbaka. Så därför ska jag vara vaken länge ikväll (kan säkert ändå inte somna) och sen ska jag gå upp med danne i morgon. :) Är tanken iaf, har så otroligt mkt att göra i morgon.

I går var vi till jäderfors holme. De va skojjigt men fick lite träningsvärk efter allt dansande. :)
Vi har även tapetserat i köket, fick lite långtråkigt när de  regnade så mkt och man inte kunde vara ute så då slängde vi upp tapeten.. :)

På torsdag kommer hönsen oxå! :D

Det värsta jag varit med om!

Av alla mina eldningsbravader slog jag inatt rekord när jag eldade upp traktorn. Har aldrig varit så rädd och haft så mycket adrenalin.
Det började komma lite eld vid avgasröret så jag skyndade mig att stänga av traktor och sprang till brandsläckaren men när jag ska till och spruta så kommer inget. Brandsläckaren är SLUT! PANIK!
Mer eld blir det. Jag ringer till robert i vild förtvivlan och skricker att traktorn brinner och att han lär komma fort. Han är naturligtvis på andra sidan mossen och har bladet på sin traktor så han måste köra skitsakta annars viker bladet ihop sig och går sönder, så han tar brandsläckaren på axeln och kutar sista biten.
Under tiden hällde jag dricksvatten och kaffe på elden, men det blir bara mer. Hade som tur var en hink på fräsen, men hade knappt inge vatten i tegdikena. Kan lova att jag var gråtfärdig när robert väl kom fram med sin släckare och släckte elden.
Det som stör mig mest är att hade brandsläckaren på min traktor fungerat så hade det inte blivit någon brand. Jag stod medräddningen i handen, men den funkade inte. Förstå hur panikslagen man blir och så ser man i huvudet hur hela traktorn exploderar (Robert sa att det var hål i tanken, fick sen reda på att det var lagat..) och hela mossen brinner ner.

Fy faan.. Nu är man för uppjagad för att sova, men det är väl ett måste om man ska ut i natt igen. (Hoppas på mkt regn!!!!!!!!!!!!!)
                  
         

Ska fira Anna idag oxå som tar studenten! Önskar man fick återuppleva den dagen, så jäkla kul dag! :D



Nyvaken

Hade tänkt gått upp vid ett så att jag skulle få se lite av dagens ljus och hinna få något gjort innan jag ska åka igen, men jag orkade inte så vaknade nyss... Känns inte så roligt att jobba natt, men de blir väl nån hundring iaf om jag har tur... :Pp

18-06

Vill inte åka och jobba igen... :P Köra heela natten lång alldeles själv på mossen... :( Kommer bli en jobbig natt.

Hade iaf lite trevligt igår med massa folk på grillning och sedan bastu på det. :)
I fredags blev jag otroligt nog ledig och kunde städa och dona hela dagen lång. Det behövdes verkligen en vårstädning här hemma. :)

Zzzzzzzzzzzz

Fan va trött jag är! Kört ett riktigt grisskift! 6-21. 15 timmar!!!!!! Asjobbigt och fastkörningar hela tiden. Man känner sig värkligen som en nolla när man sitter fast i varje jävla hål. + ett stort irritationsmoment i en nybörjare som inte vet var gasen sitter..... Suck!!!!! Jaja, vem vill diskutera torv... inte jag... men det är tamefan allt jag ser från de att jag vaknar tills jag sover. men de blir lite money, money, money...

Snart helg! :D

Händer det något kul i helgen?? :)
Nu lär jag duscha och försöka få nån timmes sömn innan det är dax igen...

Nu ären i backen!

Potatisen är nere! :) Sen får vi se om de blir nått... :P

Therese: nä inte direkt. Inte mer än vanligt iaf.. :P

Jobbade 7-18 idag. Är snortrött och ser bara torv när jag stänger ögonen... kul liv...
Imorgon blir de inkörning. Börjar 7 så får se var dagen slutar... :)

RSS 2.0