Plugg plugg

Idag gäller ovan rubrik tills Daniel kommer hem, då blir de en sväng till färnbo.
Klev faktiskt upp 06.30 idag!! =) Very good av mig, men sen hyrde jag en film (the social network) och slappade så egentligen har jag inte fått något nyttigt gjort än, men jag har ju varit vaken ett tag och kan hugga in på studierna nu med en vaken hjärna. Måste alltid vara vaken nån timme för att den ska funka.. :P

Ska få reda på tenta-resultat idag eller i morgon, så håll alla tummar att det gått vägen nu!!


Zzzzleeepy

Sa åt Danne att väcka mig när han åkte till jobbet i morse, tror ni jag kom upp då?? Nix.. :P Ett par timmar senare kravla jag mig ur sängen. Är så jädrans trött på morgonen..och kvällarna.. ;P
Men just för tillfället poppas lite "lipstick och rockefeller street", så nu är man uppe i varv. =P

i eftermidda kommer mammsen på besök, så måste sticka till ica nu och köpa lite glass kanske så vi har nått å fika på. Blev inge handla igår. Städade fram mitt "växthus" ist så jag har nånstans att sitta och plugga. Smart Terese att komma på de när du har två veckor kvar i skolan..? Aja, blev väldigt bra iaf. =) Och nu kan jag lyssna på spotify med riktiga högtalare och vilken skillnad de är, ist för laptops-högtalarna! :P

See ya!

Förlossningskliniken...

..ska man inte titta på. De brukar vara väldigt bra på att censurera allt i amerikanska program, men inte detta inte. Jisses!

Igår var vi ner och försökte fiska med kastspö, men inte fick vi nånting heller. Har jag aldrig fått. Tror dalälven är utdöd. Meta mört, de är min grej de. :P Plus att det blåste storm där, så blev en kort-vända.

Idag ska jag .....PLUGGA! (Surprise!) ;P Och åka till ica och veckohandla kanske? Skulle behövas.. :) Så drygt att slåss med sega pensionärerna som ska handla på dagarna bara, så väntar till eftermiddan.

Klagoande nr 1

Igår tog vi (eller vi och vi, Daniel gjorde och jag tittade på) upp stenplattorna vid våran uteplats, la på duk och sand, la tillbaka dem och sen blåste vi av dem med högtryckstvätten. Jäklar vilken skillnad! Det är vid sådana är tillfällen man skulle haft "före- och efter"-kort, men det glöms som vanligt bort...

Det är svårt att veta vad man törs göra. Att flytta stenblock är nog inte så smart, men att sitta på en stol och ttta när D jobbar är inte heller min grej... Åh, de känns som de är så långt kvar och jag känner mig tung och orkeslös redan. Vill att bebis ska komma snart så man kan bli som normalt igen. Tordas lyfta saker, springa, få tillbaka normala pulsen...Men den som väntar på något gott... :P

Fick iaf en vääääääldans skön fotmassage igår av D (fick tjata, men de var så värt lite tjat) <3 Att fotmassage kan betyda så mycket, men de gör de när man har kroniskt mer eller mindre ont. :)

Hela denna veckan ska ägnas åt plugg. Snart de sista två tentorna!! =)


Joppsättardag

Börjar med att säga Tack till även den fina kommentaren! :)

Idag har vi satt potatis! Får se om de kommer upp nånting till sen-sommarn. :) Så trevligt att kunna gå ut i landet och plocka färskpotatis.

Nu ska vi luncha på lite pannkakor! =)


Blommor och rödfärg

Börjar med att tacka Lisa för den fina kommentaren, den värmer! :)

Idag har mamma och jag varit till Bernö och handlat småblommor, pioner och buskar. Billigt och bra!
Jag fick också två kassar med barnkläder från när vi var små. Jättekul att det fanns kvar och att det kommer till användning igen. :)

När jag kom hem så rödfärgade jag jordkällaren så att jag kan planera ut mina pioner där i morgon. :) Och efter det så gjorde vi färdigt på vedbacken så nu är år 2011:s vedhög avklarad, så himla skönt!!!  När jag kommit så långt höll mina fötter på att döda mig så fick skynda mig att duscha och laga mat, så att jag skulle få vila dem nån gång. Så äntligen vila och sömn! =) Så trött!

I morgon blir de föräldraträff igen, och förhoppningsvis så får vi fart på gräsklipparen efter det för nu börjar det bli långt gräs här!

God natt! :)

Ingen dans på rosor...

Nu är det inte kul längre. Eller jo, det är det väl, men det kunde ju få vara utan krämpor. :P Har svullnat upp jättemycket den senaste veckan. Känns som man sprutat in en 20 liter vatten innanför huden. Det sticker och spänner i huden och värst är fötterna. Det är som att gå på tusen nålar vid varje fotsteg och de har nog ökat ett par skostorlekar.
Inatt spec har jag haft problem med att händerna domnat och nu sticker det hemskt i dom. Har ju försökt att hålla på med veden hela helgen+ lite annat jox, och jag blir så less om jag inte kan vara med så man fortsätter ju fast det gör ont. Kanske är det det som slår tillbaka nu..? Men man kan ju inte bara sitta still heller..??

Gick ut på internet för att kolla om det fanns något man kunde göra för att förebygga, och det första som kommer upp är havandeskapsförgiftning. Precis vad man vill läsa.. Bojkottar internet och pratar med barnmorskan ist annars blir man ju bara nervös!

Inga kläder passar längre heller, vilket är liite drygt, känner mig stor och otymplig och svullen. Tråkigt! Och det värsta är att jag har ju tre månader kvar! Hur sjutton ska jag överleva sen då i sommar? 

Igår fick Bäärnt flytta till nya damer så känns lite tomt nu utan honom. Nu kan man gå in i hagen utan att vara nervös. Har ju iaf mina gobitar kvar. :) Känns konstigt nu när fåren har fått kommit ut på grönbete och inte alls kräver lika mycket uppasssning som förut. Nu kan jag koncentrera mig mer på skolan tror jag, för även om man bara var ute i ladugåden en halvtimme-timme/dag så tog det mycket av studietiden. Och det blev svårt att sätta sig med en bok om det är något man ser borde göras hos djuren.

Har gjort två omtentor oxå så nu hoppas jag på bra resultat på dom då nästa omtentorna är två dagar innan våran tid för lillen, så då har jag nog ingen lust att göra om igen.  :P

Så nu blir de till att kura ihop sig i soffan och lyssna på web-föreläsningar, och vara nöjd över att man får vara inne i detta väder..






Så less på mitt internet (och ellos)!

Har suttit och beställt lite kläder inför sommaren, i nån timme. Kommer ju inte kunna ha så mkt så därför blev de att jag beställde ifrån ellos som iaf har lite mammakläder. Men mitt internet är så jäkla seegt, så de tar ju ca ett par tusen timmar (eller egentligen så är de väl virusprogrammet som segar ner, för de blev skitsegt efter en uppdatering, men skit samma..) , och sen när jag äntligen kommer till kassan, då finns inte ett enda mamma-plagg, allt slut! Kan ju bli less för mindre.

Nu ska jag äta och sen ta en långis med mille. Daniel jobbar till 8 i kväll så har mkt tid att plugga senare...



Tänk att nu vart det en sån där vecka igen...

En sån där då man har fullt upp hela tiden! :)

Idag var jag in med bilen min och fick den ombesiktad. No problems! Så nu är det bara att köra. :)
Sen var jag till BM, och kolla läget. Stick i fingret fick jag oxå, jag som hoppats på att slippa mer sånt.. :P

Sen i veckan är de plugga som gäller då de blev en omtenta på fredag. Och på onsdag är de föräldrakurs, som jag ska släpa med Daniel på. På tors kommer 10 nya hönor. :P Lördag= Crusing! 

Full fart!

RSS 2.0