Tapetserat!

Äntligen är det tapetserat i rummen oxå! Tusen tack till min goa mamma (och lite pappa) som hjälpte mig, nu när man känner sig som en mindre elefant och har ont lite överallt. Behövdes verkligen lite hjälp. Bilder får komma när rummen är helt klara, vilket vi hoppas på att de blir till nästa helg så att vi kan inviga dem när vi fyller. Det är slutspurtsvecka både här hemma och i skolan på ett projekt så kommer vara helt underbart när den här veckan är över! :) Lääääängtar...

Nytt album

Top cats släpper ny skiva! Sitter och lyssnar på den och drömmer om SOMMAR och SOL!! Vi har haft snö i FEM månader nu! Dax att ge med sig nu och släppa in lite plusgrader kanske?!
 
 
(Är lite sisådär ärligt talat, men efter några spelningar blir den säkert bättre. ;) Kul med lite nytt iaf!)
 
SOMMAR 2012
 
 
 
 
 
 
Denna sommar kommer vi ha ännu mer kärlek att dela <3
 
(Lite svårt att få en bra bild själv... )
 
Någon gång så blir de väl sommar detta år också, så de är väl bara att gilla läget så länge. =)
 

MissRetro.se stänger ner

och har rea på klänningar! :) Kunde inte låta bli att shoppa inför sommaren, fastän jag inte har en aning om hur min kropp kommer se ut då... Men får använda dem som motivation för att gå ner lite mammakilon! :) Dessa blev det:
Ashley Grön - Hell BunnyEvie Vit/Svart - Hell Bunny
Tur att dessa klänningar är ganska "snälla" ändå så förhoppningsvis ska jag kunna klämma ner mig i nån utav dom i sommar. Har ju inte alls gått upp lika mkt denna gången så hoppas att det fortsätter så och inte springer iväg här på slutet.
 
Var på UL i onsdags. Då vägde krabaten i magen 2184g, vilket Joline gjorde efter nästan 8 veckor på sjukhus... Så sjukt!
 
Tillbaka till Marknadsföringen.....
 

RSS 2.0