Semester!!!

Har tagit en vecka ledigt och nu ska jag NJUUUUTA! :D

Igår firade vi och åkte in på bio. :) Såg Trollkarlens lärling. Den var rätt så bra. :)
Idag ska jag grejsa lite hemma här. Det börjar bli ett kök nu äntligen. Mkt jobb kvar men nu börjar de likna någonting! :D 

Hade kunnat hoppas på lite bättre väder men om man har tur så kanske det vänder. :)


i wonder.............

Ska man åka ner till ön och kika en sväng? Eller ska man sitta här och känna sig gammal och trökig?
Jag är nog en rätt tråkig människa, kom jag fram till nu eftersom jag nog föredrar hemmet ikväll...
Men nästa tisdag ska jag då inte vara hemma och ha tråkigt!!!!! :D
LEDIG V 31!


byggdag

idag är grabbsen här och bygger i köket. om man har tur kanske de blir lite ordning till ikväll :) Vill flytta ner är så himla trött på detta skit-köket som vi har nu. Inte fräscht på en fläck ju...... Men de dröjer väl ett tag till innan de blir inflyttningsklart.

Firat! :)

Firat in Daniels semester och att jag kommit in på högskolan till hösten!
Och det bästa är att vi ska hämta fåren i morgon!! :D

Fredag!

Äntligen fredag! :) Sen ledig i TRE hela dar! :D Ska bli kanon-skönt!

Ojoj..

Var ett tag sen man skrev nu... Har väl mest vare jobb för min del.Var till Västerås i fredgas och de var jättekul. Dessan höll både dit och hem. (Fast morsan blev lite nervös när jag först glömt stänga tanklocket så åkte med det öppet och sen inte stängt motorhuven helt..!)  Haha! Jag var så uppjagad och stressad så visste knappt ut eller in, men de gick ju bra till slut.. :)
Sen blev de jobb jobb jobb.. :)
Helt okej, fast det varit så jäkla varmt i veckan!!

Idag har vi varit till byggmax och k-rauta och köpt grejer till köket. Hoppas att daniel hinner komma en bit med det på semestern! :)

I morgon jobbar jag 13-21 sen ska vi fira att daniel får semester, så de ska bli roligt!


Mellandag

Idag är en mellandag känns det som, en oviktig dag som bara kan få gå över... jobbade i natt så kom hem till halv åtta sen sov jag till halv ett så är ändå rätt trött. Men måste ju kunna somna ikväll så att jag kan vara pigg i morgon när jag ska till power meet!! :D Åker ner med mor och far eftersom daniel jobbar. Ville åka dessa men har lite småfel på den så vet inte om jag törs. Har köpt ett sjujäklarns batteri nu iaf så nu tkr jag att den ska klara sig denna sommar iaf. :)

Nä nu lär jag diska för mor och far skulle nog hälsa på lite senare.. :)


Halvklar!

Nu har jag ljusa upp hela håret. Sen tänkte jag göra slingor. Får hoppas att håret pallar det bara. Nu blev det så där hemskt varmt igen när jag hade i färgen så jag trodde att det skulle brännas bort. Men det gick över den här gången efter några minuter. Kan lova att jag höll andan då och bara vänta på att håret skulle trilla av. :P
Måste vara nånting i vårat vatten som inte tål hårfärg.. :P Men men.
Lägger väl upp efter-bild få se om ni ser nån skillnad.. :)


Tog en ny före bild då den andra inte visade så mkt hår..:P Denna var ju inte så charmig men det var ju trots allt håret ni skulle fokusera på.. :D

       
  
Resultatet!

    

Blev lite mer livfullt. :)

De ringde ifrån solängsgården oxå och frågad eom jag kunde jobba i morgon natt. Of course! :D
Blir min första natt men på nå vis tkr jag att det är rätt skönt att jobba natt och sova på dan. Synd bara att jag måste gå upp i morgon bitti och jobba 7-12 först men det var ju 7-14 i från början så ska ju inte klaga.. :)

Nu vill jag åka till hemlingby och handla lite. Har så rackarns tråkigt! (Det är därför jag skrivit så mkt här idag..) Haha! Trots att vi ska gå på biltema bara (om jag känner daniel rätt blir det väl rally dit och rally hem..) så ska de bli skojjigt. Om jag har tur kanske jag får åka dessan. :)



blondering-slingor?

Jag vill bli lite blondare nu när det är sommar, men fattig som man är så lär man ju göra det själv och oftast blir det en smärre katastrof när man blonderar vilket jag fått erfara, så jag tror jag kör på slingor. Men det är ju så förbaskat krångligt att göra själv!!
Jaja, sticker till ica nu så får vi se vad resultatet blir.. :P

Här är jag före, få se om ni får se något efter-kort.. ;)

It's hot!

Är så jäkla varmt! Har inte blivit mkt gjort här alls.. Manne kom förbi på förmiddan och hjälpte oss sätta upp varmvattenberedaren så nu sitter den. :)
Åkte sen över till ecce och anders och spana på nya bilen. :)
Sen blev de lite grillat och badminton.

Igår var vi på big lake run. Oxå jädrans varmt. Höll på att klibba fast i sätet..!
Åkte 8 på morron och kom hem till 8 på kvällen så var rätt så trött. Det gick ganska bra för oss förutom att vi fick kabla igång den 2 ggr plus en kokning pga att en säkring till elfläkten gick sönder... :P








RSS 2.0