Suck

Varför tar inte folk bort annonserna från blocket när de sålt varan?! Blir lite småttgalen, har ringt på fler annonser där det varit sålt nu. Så sjukt tråkigt!!!!!!

Ibland går de fort..

Har spenderat dagen i färnbo, gjorde klart inlämningen och umgicks med familjen. Hälsade även på farmor, då farfar återigen åkt till sjukhuset med troligt benbrott. :(

Mamma kom med en jobbannons till mig som hon sett i tidningen. Kan lika gärna söka tänkte jag eftersom man oftast inte får svar iaf. Två timmar senare ringer telefonen, och nu vet jag inte alls vad jag gett mig in i. Hoppsan! :P Inget bestämt än dock, han ringde och reka lite bara.. ;) Spännande!

Och nu blire nog sängen snart. :)

Sol ute, sol inne

Ska ut och njuta av vädret nu. :) Joline sitter och leker med 1-årspresenterna och är så nöjd. Då är de skönt. Värre vare igår, när vi hade kommit hem ifrån grannarna, då blev de livat. Skulle vara trevligt om hon började prata snart så man fick veta vad hon vill egentligen när hon är sådär arg. :P

Idag ska Daniel bygga på hönshuset (tydligen jag oxå, men vi får se...), jag ska göra klart inlämningsuppg och sen ska vi ta helg! =) Igen. Härligt!!

Fick sån otrolig lust att köpa nya inredningsprylar och pyssel för att fixa till lite här hemma. Inte blev man mindre sugen efter att ha häslat på Vilmer och Erika igår. Hon har ju så fint, och en stor inspirationsbok. Det var en smart idé, kanske ska skaffa mig en inspirationsbok oxå. :) Man ser ofta något som är fint och säger, så vill jag ha det. Sen glömmer man ju hu de såg ut egentligen. Så de är smart att samla allt i en pärm. :)
Tydligen ska man väl ha fått skatten nu? Så då kan jag ju shoppa litegranna iaf! :)



Kompleteringsuppgift...

Fick Fx på tentan som jag skrev för några veckor sedan. Fick en kompleteringsuppgift, så att jag har fortfarande möjlighet att bli godkänd. Skönt! Så denna ska jag pyssla med ett tag nu...

Landet Mikrolysien importerar en del av sin apelsinkonsumtion. Den inhemska efterfrågan, QD, och det inhemska utbudet, QS, kan uttryckas som:

                                                           QD=  4 500 - 200P,

                                                           QS=  - 600 + 100P,

 
där kvantiteten anges i kilogram och priset i Mikrolysiska Dollar/kg. Priset på världsmarknaden är 10 Mikrolysiska Dollar/kg. Illustrera läget på marknaden för apelsiner i Mikrolysien i en väl förklarad figur. Antag sedan att diktatorn i Mikrolysien beslutar om en tull på 5 Mikrolysiska Dollar per kg apelsiner. Gör en utförlig välfärdsanalys av införandet av tullen. Glöm inte att ange hur stora välfärdsförändringarna blir.

Så om de är någon som funderar på att bli ekonom, så förstår ni vilka trevliga frågor man måste tampas med. ;P


Bilder på 1-åringen















Joline är jätteglad över alla fina presenter som hon fått! =)

Ett par bilder ifrån sandviken crusingen oxå.



RSS 2.0