Tusen Tack pojkar! :)

 Ander och Danne reglar

 

 Hittade fint golv under :P

 Manne går loss på toaväggen mot hallen

Huvudvärk...

...fast jag drack inget igår så det är nog daniel som andats för mkt på mig i natt.. Haha.
Han vart rätt full igår, fast otroligt nog bråkade vi inte. :) Jag lyckades inte ens bli en gnutta arg annars brukar jag tycka att det är rätt jobbigt när han blir full och beter sig lite..hmm..konstigt? :P
   Först var jag till Emma i tärnsjö och firade hennes 20-årsdag. Var trevligt att träffa alla igen! Inte så ofta man ses nu för tiden. Emma har ju flyttat till norge, elin till åre och maja har just kommit hem efter ett år i usa! Själv är man fast här hemma, men eftersom jag trivs rätt bra här så klagar jag inte. Fast alla säger åt en att man måste "leva livet medan man är ung". Exakt vad menar dom med det? Allt det som dom nu på äldre dar kommit på att det skulle ha varit roligt att göra innan det blev för mkt plikter och ansvar?
   "Vänta med att skaffa hus, hund, barn...." Allt har man fått höra. Och exakt vad vill de att man ska göra då? Bo hemma hos mammma och pappa, festa varje helg och göra av med alla pengar på resor och andra materiella ting?
Just det där "leva livet", avskyr jag att höra. Jag lever mitt liv precis som jag vill och jag är jäkligt nöjd med det, annars hade jag gjort det annorlunda.

Jag hade rätt mkt tid att tänka igår när jag låg med andnöd i sängen och väntade på att Daniel skulle ramla in. :P (Andnöd pga att jag gjort något med bilen. Eldat några kablar eller så och får in rök och gift i kupen. Först trodde jag att det berodde på allt gammalt damm och skit ifrån köket nere som vi håller på att renovera, men jag drog sen slutsatsen att det måste vara bilen eftersom de blev värre när jag körde.) 
  Jag är otroligt glad för alla som kommit in i mitt liv och gjort det så mkt bättre på senare tid medan jag känner att jag nu äntligen kan stänga vissa dörrar från förr.
Jag är en sån person som tänker alldeles för mkt på vad andra tycker och tänker, men har börjat lista ut nu att det är dax att ta reda på vad själv egentligen tycker och tänker. Det kommer nog att ta ett tag för mig. Är så avundsjuk på alla som bara tar det naturligt. Som har den dära själklara synen på att det är de som har huvudrollen i sina liv och att ingen kan trycka ner dem. Jag har alltid kämpat med inre demoner, med början i tonåren. Nånting hände då. Jag minns så bra vad en kompis sa till mig "Är du ledsen Terese, du skrattar aldrig längre. Du som alltid var så glad!" 
  Det var jag. Då. 

Nu kan jag säga att det går åt rätt håll. Jag vet vad jag vill, nu är det vägen dit som är svår. Vill tacka Daniel som står vid min sida trots att jag inte alltid förtjänar det. Han brukar alltid få mig glad med sin humor när det känns tungt. Han är guld värd! :)

   En eloge till alla som orkat läsa detta.. :P 
  


Lördag! :D

Idag är trevlig lördag! Anders är här och hjälper oss med köket. :) Så välkommet med lite hjälp. Även Manne skulle komma efter frukosten, men han har inte dygt upp än. Hmm.. :P

   Snart börja göra sig i ordning för att åka till Emma på 20-årskalas. Sen blir det nog pizzan för mig när de andra drar vidare på krogen.

Har även åkt spark till Ecce och hälsat på, så nu känner jag mig nyttig! :) Har gjort mig förtjänt en kul kväll! ;)
Nån mer som kommer till pizzan? :D

Set our mind! Do it!

Idag har jag vare i valbo me Eve, Maja och Bettan. Vart inte mkt handlat, men tillräckligt.. :P
Gick ut med Mille en timme och nu väntar jobbet kl 16... Kändes riktigt tufft när de fråga när jag var i valbo, men nu känns det helt okej. :) Blir så jobbigt bara att lägga om hela dan på ett ögonblick. Menm det är livet som vikarie det. :)

Nä nu är de bara å sticka så man inte kommer försent!


I made it!

Jag klarade provet! Bara tur men lyckades ändå. :) Hoppas verkligen att de kostar på mig en utbildning nu då!
:):):)

Nu blire taco! Vet att det är onsdag och inte alls taco-dag egentligen, men det är det som är så skönt med att bo själv. Man kan göra och äta vad man vill! =)

See yaa

Ooops!

Nu vart det krångligt. Var in och pratade med studievägledaren idag. Måste ju plugga upp ett par ämnen.. Jag trodde att man skulle kunna plugga matte och engelska på kvällstid, men de gick inte. 100% i fem veckor vardera. Och hon sa uttryckligen ifrån att jobba samtidigt. Ajaj, och jag som hade praktikplats på g och allt.. Och då lär jag ta csn-lån. Järnspikar, så krångligt allt vart!
  Ska in i morgon och göra ett engelska prov för att kolla om jag har tillräckligt med kunskaper för att läsa det på distans. Så nu blir man nervös... Hoppas hoppas att jag klarar! Orkar inte åka buss till stan och försöka plugga. Och de kurserna startar inte förren i aug.. Bläää....

Det är ialla fal skönt att ha ett mål nu, något att sikta på. Man vet äntligen vart man ska lägga fokus och prioritera bort vissa saker. Det tråkiga är fortfarande ovissheten. Kommer jag med, kommer jag klara det, kommer jag överleva ekonomiskt och är det det här jag vill? 

På vägen hem svängde jag in på ica-maxi och storhandlade. Så sjukt mkt att jag inte tror att jag behöver handla på fler månader! Haha, fast sen hade vi ju en inneboende som äter för fyra oxå... 

 Hungrig? :P


Iiiusch...

vart å jobba 14-21... Magsjuka, behöver jag säga mer... Hoppas bara att jag klarar mig, har inte tid och vill inte bli sjuk!!!!!!!!!!!!


Irriterande

Jäkla Af! Blir så less på dem! Suck!
Jobba-praktisera och studera. Allt på en gång! Inte alls rörigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daaampaaaa.. Synd att man är själv hemma... Ingen att ventilera med och ilskan rinner rätt fort av en. :)

3:dje världskriget

Hittar fortfarande spår efter gårdagens raklödderskrig här hemma.. haha.. Både väggar och golv.. :P Tur att vi är så mogna! ;)

Idag har jag städat spisen utifrån och in. Den måste ju vara tipp topp när den flyttar in i nya köket! (år 2025) :P
Tog ett bra tag, men de är skönt när de är gjort!

Annars är det stora mathandlingsdagen idag, finns inte en endaste pinal här hemma. Hmm...

Ved ska hämtas från färnbo oxå då vårat föråt sinat.. :(

        

 Hehe...



Bilder från 14/2! Mys!













Så härligt!

Idag har vi fått lite hjälp av Anders med att räkna ut vad vi behöver för material till köket. Känns trevligt att det för en gångs skull händer nånting! Känner att jag har tjatat väldigt mkt på Danne i ett år nu om att jag vill ha köket klart, så det känns bra att bollen äntligen är i rullning. Nu ska man bara se till att det fortsätter rulla tills hela nedervåningen blir klar... ;) Haha, aldrig nöjd jag.. :P

Jag har hittat en bil som jag vill ha jättegärna inför sommaren! Till och med Uffe tyckte den var fin. Men kanske lite dyr.. Hmm.. Inte så bra när vi ska renovera oxå.. Och speciellt inte när man funderar på att plugga! Men man lever faktiskt bara en gång och ibland lär man få unna sig medan man kan! :P

Undrar om de blir nå fart ikväll då? Vart bara lite trevligt fredagsmys igår för Daniel och mig. Komedi och taco. :)

Nu ska jag väl ut och kika på Danne när han manövrerar Fergan så fint.. :P


Inte alls avis

IngMarie och Uffe kom hem ifrån Thailand i natt, så var dit och kollade hur de haft det. Gud så brun de var! Vill oxå! :)  Fick lite småpresenter med. :)

Nu ska man väl hitta på något för kvällen....

Högskoleprovet

Nu har jag anmält mig till högskoleprovet den 10 april!
Fasiken va svårt det var, skrev ut ett gammalt för att träna på! Men det känns nästan lönlöst att sitta och klura på de här när de kommer totalt andra frågor som man löser på andra vis sen.. Suck! Man är nog inte så smart som man tror.. :P

Nån som gjort det? Och klarat det? ;)

Puh, håret sitter kvar!

Jag var som sagt till frissan igår och de gick inte alls så bra. Jag valde brunröd färgning med blonda slingor, men när hon skulle ha i den brunröda färgen så blev jag alldeles het i hårbotten och det började klia och svida jättemkt! Frisören hade aldrig varit med om något liknande! Det var vida känt att håret kunde koka vid blondering om man har egen brunn, men hon hade aldrig sett några tedenser till det vid brunfärgning.
  Vi lät det sitta kvar iaf och jag försökte att härda ut. Ska man vara fin....ja ni fattar....
Och håret satt till min lättnad kvar när jag gick därifrån. :)

I morse kändes håret väldigt sprött, hoppas att det repar sig... Ett plus dock är ju att de är så billiga där. 550kr för hela paketet betalade jag. :)

Annars fyller Gunnar Gutt i dag, så ska över dit och gratta honom. Kanske får lite tårta. Mums! :)

Jag har nu hittat en utbildning som jag kan tänka mig att gå. men då måste jag läsa upp ma c och eng b först. Typiskt! När man äntligen kommer fram till något som värkar lite spännande så har man i nte behörighet.. :(
Ska ta mig till en sån där studievägledare eller vad det heter och försöka reda ut allting. :)

Tillbaka!

Efter ett uppbrott på... ja ett bra tag iaf, så är jag nu tillbaka. :)

Jag börjar få vårkänslor, fast det absolut inte är vår ute när det är såhär kallt, mulet och snöigt.
Men inne kan man göra lite vår. Köpte tulpaner och krokus igår, vilket gör sig väldigt bra på mitt köksbord. 





Jag ska till frissan sen idag..Har tusen olika frisyrer i huvudet men kommer nog bara bli det vanliga. 
"Uppklippt och en vanlig brun färg med slingor"
 Trots det kan man ju bli lite inspirerad av bilderna här nedan. Vem snyggast? :)




Får hoppas att man vågar visa sig ut i morron.. :P


Och förhoppningsvis kanske vi kan komma iväg på avatar i morgon! Skulle vara så roligt om man hann med och se den på bio. Den är nog bäst där. Fast Daniel vill se nya sherlock holmes så få se vad det blir... Bio iaf! Mys!















RSS 2.0