What do you got if you ain't got love?

Whatever you got, it just ain't enough
You're walkin' the road, but you're goin' nowhere
You're tryin' to find your way home, but there's no one there
Who do you hold, in the dark of night
You wanna give up, but it's worth the fight
You have all the things, that you've been dreamin' of

Jag är på jättebra humör idag, allt känns ganska bra faktiskt. :P Dock får jag en tagg i hjärtat när jag tänker på att det är i helgen som mina små bäääbisar kommer att bli små vita änglar. Men eftersom mormor min skrytit av mig så mycket, eftersom jag har riktigt "bond-blod" i ådrorna så är jag tvungen att hålla masken. (På tre mils avstånd..)

Idag är det fredag och det betyder att världen blir lite drägligare ett tag. :) Tills på söndag då det blir plugg heeeela dagen lång. 15 sidor ska vi lyckas sätta ihop. Men jag har ju ett tag tills dess iaf. :)

Vad ska alla andra göra i helgen då? Funderar på om jag ska lämna borgen ett tag och ge mig ut på spännande äventyr. Kanske till stora staden och käka?? :P

If you ain't got love, it's all just keeping score
If you ain't got love, what the hell we doing it for

Kärlek till Daniel! <3


So happy together

Wouldn´t it be nice... Nynnat hela morgonen så sen tänkte jag att jag skulle kolla upp texten på låten. Gick in på youtube och leta upp the beach boys och jag måste säga att jag skrattade hela deras "musikvideo". 
Sjukt att utvecklingen har gått så mycket frammåt på 50 år. Dock älskar jag alla gamla låtar och anser att många är bättre än dagens. Fick bara sån lust att ta fram DeSoton och åka, lyssna på musiken och bara vara. Men måste vänta ca 7 mån innan det är dax igen. Deprimerande tanke. :(

Hittade flera godingar som man inte hört på länge. Så nu blir det youtube-poppning och plugg! Ska in till skolan ikväll och kanske är bra om man har något att visa upp då. :P


gosch

Har ont ihuvudet som vanligt. Har fått in två uppg så nu hoppas jag att pedagogiken är avklarad, men fick en sjujäklarns huvudvärk som bonus.
Jag tror att det kan ha med det växande glasögonbehovet att göra. Usch... Vill inte ha glasögon, men är det ett måste för att slippa huvudvärk och trötta ögon så är det.

Undrar om man ska belöna sig med att koka kaffe och kika på gossip girl innan man hugger in på ledarskapet och konfliktlösningar. :) Det som är läskigast är att det är två veckor till tentan i externredovisning och jag ligger så sjukt mycket efter! Det är väldigt stressigt att plugga, men samtidigt befriande så ska väl inte klaga egentligen. Nu är det upp till mig att fixa detta! :)

Pojkarna ska väl träna ikväll så då ska jag väl hinna med rätt så mycket idag hoppas jag. :) Hatar att ha den där torsdagskänslan där man är stressad upp över öronen, för att man inte hunnit med så mycket i veckan som det var tänkt. Så nu är det nya tag med extra mycket plugg idag! :)


Modelling

Therese, Ecce och jag åkte till stan och blev sminkade och fotograferade idag. Fast jag tyckte att jag var sminkad väldigt extrem, nästan som om jag skulle på halloween maskerad, men som tur var så vart det inte så hemskt på bild iaf. :)
Sen tänkte vi åka på bio ikväll. Men som de värkar nu så blir vi hemma. Daniel kände sig sjuk i morse och nu känner jag mig tung i huvudet och astrött fast jag sov bra länge idag. :( Tillfällig svacka bara kanske.

Allt var kul idag iaf ända tills vi skulle gå och fick betala för bilderna. Daniel trodde jag skämtade när jag kom hem och sa vad det kostat... Hehe..


Cheaters

is on my tv. Haha... Så dåligt program egentligen men ändå så är det lite kul att titta på. Det är jobbigt när alla ska gå och skrika på varandra men samtidigt ärdet lite roligt att se hur folk reagerar i den situationen. Men egentligen pluggar jag och sitter inte alls och utvärderar ett talanglöst tv-program. :P

Igår fick jag min boxningssäck uppsatt i taket i källaren. Så roligt att slå på! Iaf för tillfället. :P Men hade tänkt sätta upp spegelvägg oxå och ta ner hantlarna och kanske köpa någon bra bänk att träna på. Så roligt med ett eget hemmagym. :) Inget stort men iaf så att om man känner för att träna men inte orkar åka någonstans så är det bara att å ner i källaren. Toppen!

Måste åka till jula och köpa mer golv bara. De hade inge igår när jag var dit utan de skulle naturligtvis komma ett lass idag. Alltid otur så måste åka idag igen. Hur blir det då med min zumba?? :(  Jag skulle ju kunna skicka daniel själv men då blir det inga speglar eller bänk och jag vill så gärna få hem allting, gärna nyss. ;)

Tralalala....... Sitter och tittar på en make up-kurs som jag skulle vilja gå. Men det kostar så mkt! Intensivkurs tre dagar 6700kr sen får man göra ett prov efter fyra mån som kostar 2000, men då är man riktig make-up artist sen. Hmm.. 

Nu ska jag åka och köpa TRISS-lotter!!! :P

höstdepp

Vilket tråk-väder! 
 
Var iaf duktig i morse och tog en promenad med Therese och totte. :)

Nu väntar skolan. Så blir till att brumma in till stan och använda hjärnkontoret. Blääää.. Inge sugen idag, men som tur är så har jag en toppen-grupp som kanske kan vända mitt höst-deppar humör. :)



Jag vill ha SOMMAR!!

soffpotatis!

I helgen har det bara blivit att göra massa nytta och idag åkte jag till faster som fyllde. När jag km hem la vi golv i källaren och rörde om så mkt damm och sånt där så jag fick tungt att andas och sen fick jag jätteont i huvudet... :( Så när daniel åkte och tankade bilen och åkte hem till hans föräldrar så stannade jag hemma, matade djuren och duschade.

Nu mår jag bättre men det är ju lite synd att man ska till och få huvudvärk när de är dax för zumba, som jag sett fram imot. Nu fick jag stå över. :(

Om 2 min börjar gossip girl, och om jag har tur så hinner jag titta lite innan danne kommer hem för då lär man genast byta kanal annars får han slaganfall om han måste titta på det. ;P

Fredagsmyyyyyyyyyys!

Hela veckan har jag varit inne i skolan och jobbat på ett grupparbete, men nu är det klart! :) Så nu unnar man sig en lugn fredag. :) Ska höststäda lite och sätta upp nya gardiner (förutom i vardagsrummet där julgardinerna hänger kvar sen i julas...) Haha... De hade tänkt komma ner när vi skulle börja göra om men det har dragit ut på tiden och nu är det ju snart jul igen så nu får de sitta.. :P

När Daniel slutar så drar vi in till stan på shopping-runda. Vi åker nog till Jula och Rusta, som vanligt. :) Ska köpa massa RÅTTGIFT! De äckliga djuren är överallt! Hunden har fångat två. Daniel sköt en med luftgevär igår (!), så nu ska resten som gnager i väggarna förgiftas!!! 



 

Höst...

...gatlyktan lyser fortfarande här utanför och klockan är kvart över tio. Nu anser jag att det är höst... :( Längtar till sommaren!

Decentralisering-empirisk-rigiditet-socioteknik-autokrati

Jag ska skriva en ordbok som ska innehålla alla värdelösa, onödiga ord som alla bara slänger omkring sig i dessa skitjobbiga asböcker. Varannan mening lär man stanna och slå upp ord så att man fattar vad som står. Ta "empirisk studie" till exempel, det skulle ju lika gärna kunna stå en praktiskt gjord studie, men näe, för då skulle man ju kunna fatta vad som menas... AGGRESIV!


Omg

Har hemtenta nu. Tills på lördag kl 16. Jag är så nervös! Hur ska jag kunna formulera mig så där fint, med alldeles för krångliga ord så att ingen normal människa förstår?! Ytterst svårt, men man måste ju försöka verka smart iaf.. :P

Kl 17 ska jag träffa mina skol-kamrater på biblioteket på högskolan. Vi ska försöka komma på ett bra ämne inom ledarskap och  skriva en fördjupning på det.

Plus att jag har ett grupparbete inom exterredovisning som måste in nästa vecka. Shit! Nu kom lixom allt på en gång och nu ångrar man att man gick och såsa lite förr i veckan..

Måste ju säga GRATTIS till lillebror oxå, som fick körkort idag! :D
Var hem till färnbo igår och käka lite paj (som jag själv fick baka först, de är så gästvänliga där så). :P

Nu ska jag nog hämta posten, sen duscha sen göra mig i ordning och såklart plugga lite till om jag hinner.

Tröttare!

Igår ordnade de ju faktiskt upp sig, fick lite mer energi efter promenad med först Ecce och sen med Anna. :)
Så kände mig riktigt normal igår kväll, men idag är jag lika rackarns trött igen.. :(

Zzzzzzzzzzzzzzz!

 


Trött!

Jag är så enormt trött nu föt tiden! Noll energi, orkar inte plugga, orkar inte gå ut på promenad med hunden, orkar knappt kliva ur sängen. Vad är det för fel?!

Igår kom bettan och klippte gulla och gulda. Skönt att få de gjort men dom ser jättekonstiga ut nu utan ullen. Och kanske de fryser oxå?? Får fixa ulltofflor åt dom. :)

Nä, nu ska jag nog återgå till att fortsätta surfa runt på internet och må dåligt över allt som jag borde göra men inte orkar.

Förändringarnas tid

Just nu vet man ingenting. Är förvirrad och nervös. Vad händer?

Daniel stack just och jag vet inte om jag ska hoppas att det går vägen eller inte... Shit, jag skulle inte vilja stå i hans skor! Fast tyvärr delar jag hans känslor i mkt och därför sitter nu jag här och är nervig!

Över till något kul iställe. DET ÄR FREDAG! :D
Och jag har lyckats blivit godkänd i inlämning+ redovisningsuppgiften inkl bokslut. GLAD!

Nämen nu får han väl komma hem och berätta hur det gick...!


RSS 2.0