Sussar

Jag skulle läsa min skvallerblaska som jag köpte igår, så jag och Joline gotta ner oss i sängen...och sen sov vi båda inom fem minuter... Otroligt vad trött man kan bli när man gosar ner sig med henne. :) <3

Men jag klev upp till nio och gav henne mat eftersom hon varit utan i fem timmar då, och sen la jag henne i sängen och hon somnade direkt. Får se om hon blir vaken sen i natt nu istället då..?

Bara skit på tv ikväll, och Daniel är på Rolba och donar så har inge å göra. :( Får väl kika på kaos i båstad men får ju inte ut någonting direkt av det.

Var på kyrkis idag. Funny? Hmm... Åker nog dit igen sen när Joline blir lite större.

Får se fram emot torsdagen iaf då mamma, Joline och jag ska in till Valbo och handla. Lär köpa nya serveringsbyxor till på fredag då jag ska jobba på begravning. För guess what, jag kommer inte i mina brallor längre! GAaaaaaaah. Så less, har nte råd direkt att köpa massa kläder, men de är ju ett måste.


Jobbarhelg

Har jobbat hela helgen på solängsgården. Så härligt att komma ut lite! Alla fråga varför jag var där redan och jobbade, för jag borde ju vara hemma och ta hand om Joline tyckte de. Och i den bästa av världar där man inte är beroende av pengar så skulle jag absolut vara det. Men Daniel är minst lika bra som jag på att ta hand om sötnosen så inte behöver jag vara orolig över att lämna dem hemma själva. Det är väl de som är en av de goda tingen iaf, att vi fått vara med henne bäge två i 3,5 månader så bägge känner henne lika bra.

Men om sanningen ska fram så blir jag rastlös av att bara sitta hemma och känna mig oproduktiv, så jag behövde en helg då jag får känna mig nyttig. Det hjälper när jag nu ska sitta på rumpan resten av veckan och gosa. Hon har blivit stört klängig. Hon ligger tvärs över mina armar nu när jag skriver oxå, annars blir de gnäll. Hihi, gullunge.

Mina försök till att äta nyttigt och motionera gick åt skogen i helgen. Hur kan man ställa sig och laga mat när man känner sig som en urvriden disktraska när man kommer hem?? Nä, i lördags slocknade jag direkt när jag kom hem, vaknade igen vid 18-tiden, tog en runda med hunden sen blev de strips och hamburgare. Och Pizza på fredan. Usch vilken helg! Kommer ha mjukisar för alltid....

Nu ska Therese komma förbi snart så att jag kommer ut på en promenad idag iaf. =)

Vaccination

Så då har lilla hjärtat fått sina första två vaccinations-sprutor. Usch, hatar sprutor! Men hon blev bara ledsen under sticket sen gick det över som tur var, annars skulle de nog aldrig mer få stick henne! Hon kunde dock bli extra grinig ikväll och få feber som biverkning. Hoppas hon slipper!


Onsdag

Vr som sagt till doktorn i Gävle igår och gjorde ultraljud på Jolines hjärta. Och allt såg bra ut nu sa doktorn. Han kunde varken se eller höra fosterförbindelsen, så nu hade det stängt sig och hennes hjärta var inte ansträngt längre. Glad mamma blev då! =)


Doktor, doktor...

Nu bär de snart av mot Gävle och doktorn igen. Evigt rännande...
Hoppas allt är bra nu, vill gärna slippa operation.

Jaha

Har vare på BVC, kom tio min försent. Just när man skulle gå var det någon som spydde ner hela sig. Bara å börja om från början... Men det gick bra ändå för de var försenade på BVC oxå.
Nu väger hon 3980g och är 50,5cm lång. :) Stora duktiga tjejen!=)

Men nu har vi hela långa dagen för oss själva innan vi får åka till hagas och gratta lillebror. 
Redan tröttnat på att vara själv... ;P Borde väl ta tag i pluggandet nu och fixa de sista tentorna som jag inte hann med innan Joline ville ut. :P Så får de bli!


Snart söndagsmiddag

hos Dannes mor och far. Mums! Först ska jag träna lite och duscha, ge Joline ett bad och dressa upp oss lite. :)
(Om jag råkar missa lite bokstäver här och där när jag skriver så är det för att tangentbordet är värdelöst och jag orkar inte läsa igenom de jag skrivit och kontrollera, därför får ni leva med att det fattas bokstäver ibland.)

Inatt sov sessan mellan 2 och 7. Så skönt att det börjar dra ut lite mer emellan matningarna. :)
Men nu vill hon nog ha lite i kistan iaf så ska väl ordna det.


Är det sant??

Fick just höra att bojepps blivit rånat och att två av rånarna sprang in i skogen mot oss. Är ju en bit till bojepps men tänker inte öppna dörren för NÅGON tills jag hör att de är infångade! Är det någon som vet något???

Haha...

Hittade nya snygga bilder på min tandställning. (Mina kompisar kommer hata mig i morgon...) :P






<3

Ingen hit direkt

Försökte mig på att sy en klänning till Joline. Varför vet jag inte riktigt då jag hatar att sy, men fick ett litet infall då jag hade ett fint tyg som inte kommit till användning.





Hon gillade INTE den. Antar att den inte var så skön på insidan så den blir nog inte använd nå mer. Så de var min sy-karriär de, lägger nog ner den nu... :P



Annars var jag för lat för att åka till kyrkis, men var iaf till tandläkaren. Efter en liten försening kom jag fram då de flyttat från sina gamla lokaler vilket uppmärksamma jag hade missat. Så jag fick springa tillbaka till Winn-huset där de tydligen har mottagningen nu ist för vid biblioteket.
Jag förväntade mig en utskällning för att jag struntat i skenan så länge så tänderna hade gått tillbaka, men de vart ingen, de var så förstående så. Och efter 4,5 år i deras klor så är jag ÄNTLIGEN fri. :)

Aldrig mer!! (Den fina bilden bjuder jag på, är inte så ofta på bild som jag visar tandställningen. Tjusig statist hade jag ju här oxå <3) ;P



Jahapp, då var de bara soffläge och tv kvar då. :)



Höstväder ute

Trist väder ute, tappade lusten till allt. Nu ska jag kika på idol och mata min lilla gobit.

VARNING

För björnen i Hedfallet!



Den är extremt hungrig och äter allt.



Dagarna går så fort nu! Jag sover så länge på dagarna eftresom jag är vaken på nätterna så allt blir knasigt. Ständig huvudvärk har jag nu... Och ändå är hon egentligen jättesnäll mot oss så kan absolut inte klaga. Surrigt och virrigt. :P Känner mig sån nu...

På måndag börjar Daniel jobba oxå, inte kul. Då bir de bara jag och Joline på dagarna. :( Men de ska väl gå.



Alla vill ha lite av pappas uppmärksamhet. :)
Mina älsklingar. <3

Vi har fått lånat en baby-sitter av John och Therese oxå och det är jätteskönt. Hon gillar den! =) Då kan hon sitta och kika på allt som händer. Ett tag iaf, sen vill hon helst bli buren igen.. :P

Och vad ska man hitta på idag då..? Daniel håller ju på att fixa pick-upen, slipa ned den för att såsmåningom få en endaste färg på hela bilen. Som dan säger; "Omlackering är ett starkt ord, operation enfärgad stämmer nog bättre..." Hehe, får se vad det blir av det hela. Vill inte skryta men jag fick iaf grunda flaket i helgen (Han har fått någon lustig ide om att lackeringsskicklighet ligger i mina gener..?) och de blev riktigt bra. :)

Nu ska jag väl göra nåt iaf... tror jag....

Otroligt

Fick sova mellan 01 och 08 i natt. :) Hon är snäll mot oss nu, men har en känsla av att det kommer vända. Bråkig är hon på dagarna iaf och ska ha närhet och mat mest hela tiden. Så de pysslar jag med om dagarna nu. Gick till rolba iaf och skulle hämta bilen men då kom jag ju på att jag behövde barnstolen till Joline, och den var naturligtvis hemma så de var bara att gå hem igen. Bra att man tänker sig för, men de är mkt att tänkapå jämt nu.. :) Ska till doktorn i morgon med lillgumman så får vi se vad han säger om hjärtat.

Nu vill hon ha mat.

Glömde bort..

I Södags firade vi våran 7-årsdag. Vi åkte till Littesbo där mamma och pappa har en kolarkoja som de byggt upp och grillade hamburgare. =) Mysigt med familjeutflykter.


Törnrosa

Inatt sov tejen hela 7,5 timmar! Var ju skönt att hon sov så bra, men man blir ju nervös att de är något fel oxå eftersom hon alltid hållt tiderna exakt annars. Mat var fjärde timme, alltid. Men antar att de kan bli såhär när hon blir större. Så ska inte vara alltför hysterisk... :P



Sötnosarna <3

Fick lite saker av farmor igår och de tackor vi för. Har funderat på en baby-sitter oxå, så hon kan få sitta upp lite när hon är vaken. Bärselen har vi börjat använda lite smått och de verkar gå bra de oxå. :) Hon börjar vilja vara med lite mera.

Undrar vad man ska hitta på nu då. Danile är vid rolba och jag har inte mkt vettigt att göra. Har tröttnat på att städa här hemma. Känns som om man inte gör annat nu för tiden. Skaffa aldrig ljust hallgolv. Det måste rengöras hela tiden + att vi har en hund med universums sämsta bordsskick som äter i hallen. 

En promenad lär vi väl ta idag iaf om "mammakilona" ska försvinna nån gång. Fattar inte hur man kan lägga på sig så mkt på 6 månader. Mkt var ju vätska, men inte allt... Var uppe i 90kg när de var som värst... Blää, fatta att kroppen tar stryk när man skuttar upp och ner i vikt på detta viset! Mina fötter mår fortfarande inte prima och benen domnar lättare och handlederna gör ont i mellanåt. 

 

Här hade jag ont i fötterna kan jag lova. Tog den här bilden på söndagen. På måndagen blev jag inlagd.

Usch, har en bit kvar innan man blir som förr, men skam den som ger sig. :)



RSS 2.0