Cheaters

is on my tv. Haha... Så dåligt program egentligen men ändå så är det lite kul att titta på. Det är jobbigt när alla ska gå och skrika på varandra men samtidigt ärdet lite roligt att se hur folk reagerar i den situationen. Men egentligen pluggar jag och sitter inte alls och utvärderar ett talanglöst tv-program. :P

Igår fick jag min boxningssäck uppsatt i taket i källaren. Så roligt att slå på! Iaf för tillfället. :P Men hade tänkt sätta upp spegelvägg oxå och ta ner hantlarna och kanske köpa någon bra bänk att träna på. Så roligt med ett eget hemmagym. :) Inget stort men iaf så att om man känner för att träna men inte orkar åka någonstans så är det bara att å ner i källaren. Toppen!

Måste åka till jula och köpa mer golv bara. De hade inge igår när jag var dit utan de skulle naturligtvis komma ett lass idag. Alltid otur så måste åka idag igen. Hur blir det då med min zumba?? :(  Jag skulle ju kunna skicka daniel själv men då blir det inga speglar eller bänk och jag vill så gärna få hem allting, gärna nyss. ;)

Tralalala....... Sitter och tittar på en make up-kurs som jag skulle vilja gå. Men det kostar så mkt! Intensivkurs tre dagar 6700kr sen får man göra ett prov efter fyra mån som kostar 2000, men då är man riktig make-up artist sen. Hmm.. 

Nu ska jag åka och köpa TRISS-lotter!!! :P

Kommentarer
Postat av: Ecce

Haha men Terese höll inte du på att plugga redan för att bli nått :P, men bli make upartist oxå så ska jag anlita dig du kan ju ha det som hobby ;)

2010-10-20 @ 16:29:53
URL: http://eccee.blogg.se/
Postat av: JD

vart finns den utbildningen?`billigt ju :D

2010-10-20 @ 17:18:41
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej, du jag kommer iaf bara kunna hänga med på zumba ojämnaveckor, så nästa vecka kan jag både onsda och sönda :)

2010-10-21 @ 09:59:41
URL: http://lilllundberg.blogg.se/
Postat av: lovisa

Godmorgon:) är allt bra?

2010-10-21 @ 10:23:57
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Ecce

haha ja fin titel Terese karlsson Ekonom /makeupartist ;) Klart man vill kunna allt de skulle va skoj o lära sig sminka sig snyggt :)Ja jag blir nog kvar där ett tag till så jag tycker inte att jag gör annat än jobbar o jobbar men man är väl inte van :P har du hört nå mer om helgen?

2010-10-21 @ 16:07:42
URL: http://eccee.blogg.se/
Postat av: Anna

Jo bra gåre men lite svårt eftersom man inte känner till alla rutiner å så än.. Hehe aa man får försöka se de så ;) Haha jadu de är saaben jag har än, du vet allarounddäck, hål i spolarvätskatanken, typ ingen värme, sönder rostade dörrar, dåligt batteri och hål i avgasröret haha! Skänk mig en bil! Är i stort behov ;)

2010-10-21 @ 21:35:55
URL: http://lilllundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0