Äntligen förflyttad till Gävle

Igår blev vi förflyttade till Gävle, och det är underbart skönt att få komma hem igen. I tre veckor var vi i Falun och den sista veckan blev faktiskt ganska långtråkig. Man vela bara hem och få ta hand om hemmet lite. Få tillbaka lite av den normala tillvaron, se kända ansikten.

Idag blev Joline 3 veckor gammal. Hon fick idag komma ur kuvösen och fick istället ligga i värmesäng. Hon har även fått provat att suga på bröstet. Det var så häftigt! :) Hon är i v 31, så hon är ganska liten fortfarande så det blev ju inte så att hon kunde suga så de kom mjölk, så jag fick handmjölka ut lite så hon fick känna smaken och lukten. Hon var klarvaken i ca 30 min och vela ha bröstet hela tiden. Daniel sondmatade samtidigt.

Känner man sig som en dålig mamma när man inte är med sin dotter? Svar: JA
Är det fysiskt möjligt att vara med henne jämt? Svar: NEJ
En svår ekvation, som man försöker lösa utan att ha allt för dåligt samvete...

Jag vill bara få ta hem henne, men nu ska vi vänta på att hon växer på sig lite. Igår vägde hon 1292g, idag (med gävles våg) 1254g. Vi får se vad det blir i morgon. :)



I förrgår tog hon första badet, och detta kortet togs strax efter.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Pluttisen! Glad att höra att ni alla gör framsteg och att det ändå tycks gå så bra som det ändå gör. Se till att ta hand om dig själv också. Många midsommarkramar, Lisa

2011-06-23 @ 20:46:32
URL: http://utredningsfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0